Menu Zavřít

Do Prahy zavítají Francouzi

22. 6. 2006
Autor: Euro.cz

Extended stay objekty

MMF24

PRAHA (men) - Kapacita pražských extended stay objektů, tedy rezidencí, které nabízejí dlouhodobější pobyty a jejichž pokoje jsou doplněny kuchyňským koutem, se brzy zvýší. Jak vyplývá z analýzy poradenské společnosti Labartt Investment, plánuje v Praze vystavět tyto rezidence lídr evropského trhu, francouzská společnost Citadines Apart´hotel. Firma již působí ve Francii, Velké Británii, Španělsku, v Německu a Číně.
První místo na pomyslném žebříčku rezidencí určených pro dlouhodobé pobyty v Praze zatím zaujímá společnost Orco, která pod svou značkou MaMaison Residence provozuje pět objektů. Významným hráčem na pražském trhu s extended stay ubytováním je také Marriott Executive Apartments.
„V Praze můžeme také nalézt poměrně velké množství jednotlivých apartmánů. Ty jsou pronajímány většinou prostřednictvím operátora – cestovní kanceláře nebo agentury –, popřípadě přímo majitelem. Služby vztahující se k těmto zařízením jsou však většinou omezeny jen na úklid a výměnu prádla,“ uvádí studie společnosti Labartt Investment.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).