Menu Zavřít

Energetický poradce Centropolu vám poradí

26. 8. 2019
Autor: Euro.cz

i vhodný typ kotle nebo zkontroluje velikost jističů Na trhu s energiemi dochází ke změnám, z kterých jednoznačně profi tují zákazníci. Kromě levnější elektřiny nebo plynu nabízí Centropol také energetické poradenství. Co všechno musí takový poradce znát? Co od něj můžete čekat?

1) Umí vysvětlit princip obchodu s energiemi, což by vám mělo pomoci rozpoznat nereálné nabídky. A samozřejmě poradí, jak ušetřit za elektřinu nebo plyn, jaký ceník vybrat, jak zkrátka platit co nejméně.

2) Umí vyhodnotit i technické parametry domácnosti, správně nastavenou distribuční

Centropol připravil speciální ceník pro chataře a chalupáře. Ušetří až třetinu nákladů na elektřinu.

Centropol pokračuje v zavádění revolučních ceníků.

Vychází vstříc všem, kteří platí účty za elektřinu na chalupě, v letním domě či dokonce jen v garáži.

Speciálně pro ně Centropol připravil ceník Mini.

Vyplatí se však jen lidem se skutečně nízkou spotřebou, pro které Centropol snížil fixní poplatek až o 90 %. Vyslyšel tak přání chatařů a majitelů dalších nemovitostí a vychází jim s cenou vstříc.

Informujte se na pobočkách nebo volejte 478 575 555 Adresy jednotlivých poboček najdete na www.centropol.cz centrálu a jméno obchodního zástupce nechat ověřit. Centropol s nepoctivými prodejci nechce spolupracovat a proto návštěvu a sepsání smlouvy ověřuje validačním hovorem. V praxi to funguje tak, že po odchodu obchodního zástupce Centropol zákazníkovi zavolá a provede kontrolu prodeje a ověření údajů na smlouvě. Pokud by se stalo, že zákazník návštěvu nepotvrdí, smlouvu operátor vrátí obchodnímu zástupci a neakceptuje ji.

CIF24

Zákazník může návštěvu energetického poradce na konkrétní den a hodinu objednat na naší infolince.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).