Menu Zavřít

Energie za velkoobchodní ceny už i pro domácnosti, elektronickým aukcím odzvonilo

16. 6. 2016
Autor: Miroslav Chaloupka, Euro

Bohemia Energy, největší alternativní dodavatel energií v Česku, nabízí prostřednictvím produktu Energie A++ jako první na domácím energetickém trhu elektřinu a plyn za velkoobchodní ceny také pro domácnosti.

Možnosti mít aktuálně nejnižší ceny energií, které kopírují vývoj na burze, využívá v současnosti už více než tisíc zákazníků. Noví i stávající zákazníci Bohemia Energy šetří od 1. května také s tradičními produktovými řadami Garance a Jubileum, a to v průměru 10 až 21 procent oproti aktuálně platným ceníkům základních produktových řad dominantních dodavatelů.

„Jsme rádi, že výhod Energie A++, která je čerstvou novinkou v naší nabídce a budoucím standardem v nově se utvářející decentralizované energetice, začíná využívat stále více zákazníků. S touto unikátní produktovou řadou zákazníci už nemusí zdlouhavě studovat ceníky jednotlivých dodavatelů, protože vždy mají aktuálně tu nejvýhodnější možnou cenu elektřiny a plynu na trhu, kterou si navíc mohou vždy sami ihned ověřit na internetu. Jsme vůbec první společností na trhu, která takovýto produkt pro domácnosti nabízí. Náš unikátní produkt přináší aktuálně také unikátní úsporu,“ říká Jiří Písařík, jednatel Bohemia Energy.

Produktová řada Energie A++ nabízí domácnostem elektřinu a plyn za velkoobchodní ceny. Jejich výši, která je stejná s aktuálními cenami na velkoobchodním trhu pro následující den dodávky, určuje trh. Každý zákazník si tak může kdykoli sám ověřit, za jakou cenu odebírá. Informace jsou totiž veřejně dostupné, podobně jako jsou např. dostupné informace o cenách veřejně obchodovaných akcií.

CIF24

Další výhodou je i to, že Energie A++ přináší nejen 100procentní transparentnost při tvorbě ceny, dlouhodobou cenovou výhodnost, ale také smlouvu na dobu neurčitou a flexibilitu – v případě potřeby může totiž zákazník zdarma přejít na jinou aktuálně nabízenou produktovou řadu.

Nedílnou součástí Energie A++ je také nabídka energetického poradenství, kdy náš expert zájemcům o tuto produktovou řadu nejprve vysvětlí, jak trh s energiemi funguje a co nabízí. Zákazník tak získá objektivní informace pro své rozhodování. Kromě toho spočítá, kolik energie by nemuseli spotřebovat, pokud by realizovali některá energeticky úsporná opatření ve své domácnosti. U většiny opatření dokáže Bohemia Energy pomoci s jejich realizací, včetně financování.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).