Menu Zavřít

EURO BUSINESS CLUB XII

21. 4. 2009
Autor: Euro.cz

Společnost

Další, v pořadí již dvaadvacáté exkluzivní setkání EURO Business Clubu (EBC) se konalo v Prague Imperial Hotelu. Hosté se příjemně bavili ve stylových prostorách salonku Topaz, jak dokládá společné foto. EBC se zúčastnili představitelé domácí obchodní, ekonomické a politické scény. Partnery večera byly společnosti Aegon, Pokorný, Wagner & spol., Deloitte a Glisco, jimž patří poděkování.

92
Důležité téma našli společně František Klufa, finanční arbitr České republiky (vlevo) se Zdeňkem Somárem, viceprezidentem Hospodářské komory ČR.

36
PR manažerce IDS Scheer ČR dělali společnost (na snímku zleva) Milan Šimůnek, projektový manažer Konrad Adenauer Stiftung z pražského zastoupení, Martin Pilný, ředitel pro strategický obchod Konica Minolta, a Richard Boura, product field operations direktor IDS Scheer ČR.

03
Vyrušit z debaty se nedali Libor Hájek, předseda představenstva ELTODO (vlevo), a Josef Kotrba, managing partner Clients & Markets Deloitte CR.

17
Na fotografii zleva Zdeněk Švanda, country manager společnosti TRITON Management Consultancy, Lukáš Klak, generální ředitel Prague Imperial Hotelu, Renata Čudová, ředitelka marketingu Euronews, Eva Usai Blumental, ředitelka oddělení Clients a Markets pro ČR a SR Deloitte ČR, Vladimír Bezděk, generální ředitel společnosti Aegon Česká republika, Petr Malý, ředitel Kanceláře ředitele podniku LOM PRAHA, a Michal Klimeš, ředitel pro východní Evropu SGI.

58
Docentka Alena Vančurová z Fakulty financí a účetnictví VŠE si měla jistě co povědět s Jiřím Králem, vrchním ředitelem sekce sociální a rodinné politiky na ministerstvu práce a sociálních věcí.

KL24

62
Evžen Korec, generální ředitel a předseda představenstva EKOSPOL (vlevo), probíral zřejmě důsledky finanční krize s Miroslavem Resem, generálním ředitelem Čedoku.

  • Našli jste v článku chybu?