Menu Zavřít

Euro E15 TV: Ptejte se Michala Šnobra

17. 3. 2015
Autor: Euro E15 TV

Vyplatí se dostavba Temelína? Jak se budou vyvíjet ceny elektřiny? Jaká je budoucnost české energetiky? Mělo by Česko sázet na tradiční jádro a uhlí, nebo se vydat německou cestou obnovitelných zdrojů? Na to vše a další otázky se můžete ptát energetického experta a investora Michala Šnobra, který bude hostem třetího pokračování diskusního pořadu Euro E15 TV.

Rozhovor s Michalem Šnobrem proběhne ve středu 18. března, na portálu E15.cz jej pak budete moci zhlédnout po 18. hodině. Dotazy na hosta můžete zasílat již nyní na adresu euroe15tv@mf.cz.

Euro E15 TV je nový multimediální formát, který od nového roku připravují ekonomický deník E15 a týdeník Euro.

Michal Šnobr Michal Šnobr se dlouhodobě zabývá energetikou, v současnosti je mimo jiné analytikem skupiny J&T a minoritním akcionářem společnosti ČEZ. Působí také jako investor či spoluvlastník mnoha společností z různých sektorů. Vlastní například firmu TEP, která provozuje skladovací areál v Plzni, či ZRUP Příbram, což je výrobní podnik se zaměřením na montované budovy. Investuje také do oblasti turistiky, pod značkou Amenity Resorts provozuje sportovní a ubytovací areály ve Špindlerově Mlýně a v Lipně nad Vltavou. V posledních letech propadl kultovní stavebnici lego. Ve svém lipenském areálu Amenity Resort Lipno pořádá největší domácí výstavy modelů z této stavebnice a uvažuje, že otevře stálou expozici inspirovanou proslulými legolandy.

V Euro E15 TV jste již mohli vidět:

Rozhovor s Evou Zamrazilovou: Paritní kurz k euru je pod 20 Kč/Eur

Rozhovor s Vladimírem Dlouhým: Povinná registrace pomůže podnikatelům i státu

CIF24

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).