Menu Zavřít

Forenzní služby nabyly

17. 4. 2007
Autor: Euro.cz

KPMG

CIF24

Společnost KPMG ve střední a východní Evropě významně posílila svůj tým odborníků na forenzní služby. Michael Peer, Ruben Moggee a David Watterson rozšíří skupinu, jež poskytuje služby v oblasti vyšetřování a poradenství v regulatorních otázkách či při vedení sporů v celém regionu včetně České republiky, Pavla Hladká nastoupila do oddělení forenzních služeb KPMG Česká republika.
Michael Peer byl jmenován ředitelem v KPMG ve střední a východní Evropě. Bude odpovídat za pomoc klientům v oblasti účetních aspektů sporů. Má více než desetiletou zkušenost s asistováním klientům při složitých sporech, jež se týkají porušování smluv a pojistných událostí. Peer je certifikovaný vyšetřovatel podvodů a diplomovaný účetní v Kanadě.
Ruben Moggee se stal senior manažerem zodpovědným za řízení rizik podvodného jednání. Je kvalifikovaným diplomovaným účetním a má více než šestiletou praxi v auditu a forenzních službách. Moggee se specializuje na odvětví energie a přírodních zdrojů včetně hornictví. Odpovídá také za asistenci auditorským týmům s riziky podvodu v rámci auditu a jejich školení v souladu s požadavky Mezinárodních auditorských standardů pro oblast podvodu.
David Watterson posílil KPMG ve střední a východní Evropě v pozici manažera. V regionu je odpovědný za rozvoj a poskytování služeb forenzní technologie. Watterson má zkušenosti v oblasti forenzního auditu z jiných kanceláří celosvětové sítě společnosti, v posledních šesti letech se specializuje na forenzní technologie.
Pavla Hladká působí v pražské kanceláři a odpovídá za služby poskytované klientům při forenzních auditech a vyšetřování. Má více než osm let zkušeností v auditu, s řízením due diligence a vedením speciálních auditů pro mezinárodní nebo národní společnosti v mnoha odvětvích, včetně výrobního sektoru, konzultantských služeb, reklamy a finančního sektoru. Před příchodem do společnosti KPMG Česká republika Hladká pracovala v auditorské a poradenské společnosti Mazars. Je absolventkou Ekonomické univerzity v Bratislavě, nedávno dokončila studium MBA na Nottingham Trent University.

  • Našli jste v článku chybu?