Menu Zavřít

HBO a Netflix na další týden: Nové díly Lupina, netflixovské sci-fi či hitovka s Tomem Cruisem

Autor: Redakce
Netflix a HBO GO jsou v tuzemsku jasně nejpopulárnější streamovací platformy, každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto nově přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru

Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info.

A co si tedy na Netflixu a HBO GO pustit v týdnu od 7. června?

Trese: Strážkyně světů

Filipínská metropole Manila je už po tisíce let tajně obývána mytickými bytostmi, které žijí v utajení. Alexandra Trese patří mezi několik málo lidí, jež tyto obyvatele jiných světů vidí, proto se musí postarat, aby je místní gangsteři nezneužili. Trese musí dostát svým schopnostem a stát se jakousi strážkyní světů, aby uchránila bytosti z filipínských bájí před lidskou hamižností. Seriál Trese je prvním ryze filipínským anime, jež Netflix přináší.

Foto: BASE, Netflix

Do Manily se na Netflixu vydáme 10. června.

Lupin

Pár měsíců po svém debutu se elegantní zloděj gentleman Assane Diop v podání Omara Syho vrací v dalších dílech seriálu Lupin. Z Diopa se v nich stává nejhledanější muž v celé Francii. Proto musí vynaložit všechny své síly, aby svým pronásledovatelům zmizel. Díky jeho zkušenostem a vytříbenému šarmu by to pro něj ale neměl být problém.

Foto: Netflix

Lupin se na Netflix vrátí 11. června.

Probuzení

Na základě nevysvětlitelných událostí nemohou lidé na Zemi usnout, což zapříčinilo počátek vymírání populace. Statečná vojačka se pouští do zoufalého boje s cílem najít důvody toho, proč lidé nedokáží usnout. Ve futuristickém světě ale musí čelit mnoha překážkám.

Foto: Netflix

Sci-fi z produkce Netflixu uvidíme v nabídce streamovací služby 9. června.

Blíženec

Nájemný lovec Henry Brogan je nejlepší ve svém oboru a plní nejrůznější kšefty pro desítky plátců. Koho ale poslat, když se rozhodnete sejmout samotného Brogana? Odpověď nabízí Clay Verris ze společnosti Gemini. Na lov Brogana vysílá geneticky upravený mladý klon. Henry se rázem bojí o život a musí čelit sobě samému, ovšem výrazně mocnějšímu a mladšímu. V hlavních rolích se objevují Will Smith a Mary Elizabeth Winstead.

Foto: Paramount Pictures, SkyDance Media

Na nedávné sci-fi s Willem Smithem se na Netflixu mrkneme 11. června.

Kouzelný drak

Vedle filipínského anime nabídne Netflix v příštím týdnu i další asijský snímek. Tím bude Kouzelný drak, jehož původně produkovalo studio Sony Pictures Asia, v rámci Evropy i Ameriky jej ale uvádí Netflix. Příběh sleduje teenagera Dina, jenž se po letech opět potkává se svým dračím kamarádem z dětství. A jelikož dráček naučí chlapce nejrůznější kouzla, čeká je velké dobrodružství.

Foto: Netflix, Sony Pictures

Kouzelný drak na Netflixu debutuje taktéž 11. června.

Na hraně zítřka

Mimozemští Mimikové neúnavně pustoší Zemi a obrací světové metropole v prach. Podplukovník Cage musí po své nečekané degradaci vyrazit na bojiště a pokusit se pozemským silám nájezdníky zastavit. Sice je v bitvě zabit, ale povede se mu zneškodnit nepřátelskou Alfu, díky čemuž může boj prožívat znovu a znovu. Za pomoci sličné vojačky Vrataski se tak nesčetněkrát vrací na bojiště, aby mimozemšťany konečně zahnal. Snímek je mnohými považován za jednu z nejlepších sci-fi posledních let, čemuž pomáhají i výkony Toma Cruise a Emily Blunt.

Foto: Warner Bros.

EBF24

Sci-fi z dílny Douga Limana uvidíme na HBO GO 13. června.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).