Menu Zavřít

HBO, Netflix a další streamovací služby na příští týden: Konec Posledního království, paní Maiselové i Barryho

9. 4. 2023
Doba čtení: 2 minuty
Autor: Netflix

Netflix a HBO Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací platformy. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info. A co si tedy na Netflixu, HBO Max a ostatních platformách pustit v týdnu od 10. dubna?

Florida Man

Bývalý polda a nyní detektiv Mike Valentine (Édgar Ramírez) se vrací do rodné Floridy, kde pátrá po uprchlé přítelkyni významného mafiána z Philadelphie. Z rutinní prácičky se po krátké době stává sled komických událostí i odhalování rodinných tajemství. A bude to jízda!

Autor: Netflix

Florida Man na Netflixu odstartuje 13. dubna

Spolu

Tereza (Kamila Janovičová) má za sebou těžký rozchod s přítelem. Vrací se proto domů ke své matce (Veronika Žilková) a bratrovi Michalovi (Štěpán Kozub), který je chlapcem zajatém v těle dospělého muže. Tereza zjišťuje, že se doma nic nezměnilo, a hodlá maminku, jež žije jen pro Michala, přesvědčit o tom, že nikdy není pozdě začít žít. 


Autor: Bontonfilm

Oceňovaný tuzemský snímek na Netflixu debutuje 11. dubna. 

Poslední království: Sedm králů musí zemřít

Veleúspěšný vikinský seriál Poslední království dospěl do svého konce, kterým bude celovečerák Sedm králů musí zemřít. Ten nás vezme do roku 924. Král Edward, nástupce slavného Alfréda Velikého, zemřel. Anglii sužují nepokoje a legendární hrdina Uhtred z Bebbanburgu musí sjednotit své síly, aby dokázal rozdělenou zemi sjednotit. 


Autor: Netflix

Poslední království zakončí svou pouť Netflixem 14. dubna. 

Barry

Barry Berkman (Bill Hader) sedí v base a je pronásledován podivnými halucinacemi ze své minulosti. I tak se ale snaží namlouvat si, že je dobrý člověk. Na scénu se vrací i Barryho holka Sally (Sarah Goldberg) a také NoHo Hank (Anthony Carrigan), kteří oba poprvé zabijí. A Barry to musí řešit…


Autor: HBO Max

Poslední řadu Barryho můžeme na HBO Max začít sledovat 16. dubna. 

Úžasná paní Maiselová

Svoji seriálovou pouť už brzy zakončí i Midge Maisel v podání oceňované Rachel Brosnahan. Ta na konci čtvrté řady konečně naskočila do víru stand-upu a nyní se v něm hodlá konečně pořádně prosadit. V atmosféře šedesátých let jí v tom bude pomáhat i Lenny Bruce, legendární komik, jehož si znovu zahraje Luke Kirby. Povede se Midge dosáhnout všech snů?


Autor: Amazon Studios

To se na Amazon Prime Video dozvíme 14. dubna

WT100

Jeho poslední slova

Adaptace bestselleru od spisovatelky Laury Dave, který si sama autorka převedla na obrazovky, nás vezme do víru napínavého rodinného thrilleru. Hannah se ztratil manžel. Aby vůbec získala nějaké indicie o jeho zmizení, musí zlepšit vztahy s nevlastní dcerou Bailey. A ty jsou, mírně řečeno, na bodu mrazu… V hlavních rolích uvidíme Jennifer Garner a Angourie Rice. 


Autor: Apple TV+

Napínavý thriller na Apple TV+ dorazí 14. dubna. 

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).