Menu Zavřít

HBO, Netflix a další streamovací služby na příští týden: Fotbalová kauza, teen horor a nálož komiksů

2. 10. 2022
Doba čtení: 3 minuty
Autor: CW
Netflix a HBO Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací platformy. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info.

A co si tedy na Netflixu, HBO Max a ostatních platformách pustit v týdnu od 3. října?

Paolo Guerrero: Spravedlnost pro kapitána

V roce 2018 se Peru probojovalo na světový šampionát ve fotbale a celá země žila tím, zda do Ruska odcestuje i Paolo Guerrero. Legenda místního týmu měla totiž pozitivní test na kokain a původně součástí peruánské výpravy být neměla. Nový netflixovský dokument se zaměří na Guerrerův právní boj, který vyústil v jeho start na MS, a ukáže nám, kterak bývalá hvězda Hamburku dokázala FIFA přesvědčit a zařídit si výjimku a následný start. Vedle Guerrera promluví k problému i další členové týmu včetně Jeffersona Farfána.

 guerrero-prev

Nový fotbalový dokument dorazí na Netflix 5. října.

Půlnoční klub

Mike Flanagan pro Netflix připravil antologie Dům na kopci a Záhadné sídlo Bly, u hororového žánru pak zůstal i u své další tvorby. Půlnoční klub vychází z díla Christophera Pika a představuje partu pacientů z hospicu Rotterdam, kteří si vždy o půlnoci vypráví strašidelné historky. Když jeden z pacientů zemře, začnou se dít podivné věci. Je na zbytku kamarádů, aby záhadě přišli na kloub a zároveň se postavili tyranské doktorce.

 midnight-club-prev

Další Flanaganův horor uvidíme na Netflixu 7. října.

Nejšťastnější holka pod sluncem

Ani Fanelli (Mila Kunis) si žije zdánlivě klidný život v New Yorku. Je poměrně úspěšnou novinářkou a v práci řeší řadu ožehavých témat. Jakmile ale odhalí tajemství, které sahá až do dob jejích středoškolských let, otevře kapitolu, na niž by nejraději zapomněla…

 luckiest-prev

Na mysteriózní thriller se na Netflixu můžeme těšit 7. října.

Stargirl

Na HBO konečně dorazily první čtyři epizody třetí řady úspěšného komiksového seriálu Stargirl. Courtney Whitmore a její tým posledně porazili Eclipse a mezi živé se vrátil bývalý lídr původního Spolku spravedlnosti, Sylvester Pemberton. Vše se zdá zalité sluncem, ale není. Mezi členy nové JSA klíčí neshody a do Blue Valley se vrací Gambler, bývalý zloduch, který se údajně napravil. Zlo opět povstává a tentokráte nemusí ani hrdinství celé JSA stačit.

 stargirls-prev

Další díl Stargirl čekejme 6. října na HBO Max.

Wahl Street

Mark Wahlberg patří mezi největší hollywoodské hvězdy vůbec. Na kontě má desítky rolí a díky svému výkonu ve Skryté identitě dokonce bojoval i o Oscara. V nové řadě jeho dokuseriálu Wahl Street dostaneme opět příležitost nahlédnout do hercova soukromí. Marky Mark nám tentokráte vedle své denní natáčecí rutiny představí i vlastní podnikatelské projekty, které pomalu, ale jistě přerůstají v obrovské impérium.

 wahl-prev

Na nové epizody ze života Markyho Marka se na HBO Max těšme od 6. října.

DC Liga supermazlíčků

Liga spravedlnosti je rozprášena a záchrana světa najednou spočívá na bedrech těch nejméně očekávaných hrdinů. Supermanův pes Krypto musí shromáždit ostatní zvířecí hrdiny a pustit se do boje s Luthorem a jeho přisluhovači. Zvládne nesourodá partička, které hlasy propůjčili Dwayne Johnson, Kevin Hart nebo Diego Luna, hrozbu zastavit? A co když se objeví mocný mág Black Adam?

 superpets-prev

Ligu supermazlíčků můžeme aktuálně sledovat na HBO Max.

Catherine Called Birdy

Kateřina je dcerou prominentního šlechtického páru a žije v Anglii 14. století. Její postavení se jí líbí, postupně ale zatouží po jiném světě a jiných zážitcích. Jenže středověká Anglie má striktně daná pravidla, a když si Kačenka začne říkat Ptáčátko a toulat se po okolí, musí tomu šlechtici nějak zabránit, že? V hlavních rolích nové komedie Leny Dunham uvidíme Bellu Ramsey, Billie Piper a Andrewa Scotta.

CIF24

 catherine-prev

Středověkou komedii uvidíme na Amazon Prime Video 7. října. 

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).