Menu Zavřít

HBO, Voyo a Netflix na další týden: Ledová archa, dobové drama a akční nářez s Michaelem Keatonem

Autor: Netflix/TNT
Netflix a HBO GO jsou v tuzemsku jasně nejpopulárnější streamovací platformy, každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto nově přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne – a nově zařazujeme také platformu Voyo, provozovanou televizí Nova. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru

Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info.

A co si tedy na Netflixu, Voyo a HBO GO pustit v týdnu od 24. ledna?

Ledová archa

Oblíbený seriál, který vychází z francouzského komiksu spisovatele Jacquese Loba, se vrací s třetí sérií. Posádka vlaku má novou naději. Na světě se poprvé od konce civilizace objevují místa, kde se otepluje. Pasažéři by si měli rozhodnout, do jaké destinace se vydají. Neovlivní je ale někteří mocní, například pan Wilford (Sean Bean)? V dalších rolích uvidíme znovu i Jennifer Connelly a Daveeda Diggse. Epizody budou pak na Netflixu opět přibývat každý týden.

Foto: TNT

První díl třetí řady uvidíme na Netflixu 25. ledna.

Neymar: Dokonalý chaos

Od té doby, co hvězdný Ronaldo ukončil kariéru, neměla Brazílie větší fotbalovou superstar. Neymar je technicky vyspělý a nesmírně talentovaný fotbalista, kterému ale kariéru kazí jeho až příliš časté simulace. V nové minisérii o sobě promluví on sám. Čeho by chtěl dosáhnout s PSG? Jaký titul ve své kariéře považuje za nejdůležitější? A je podle něj Messi lepší než Cristiano Ronaldo?

Foto: Netflix

I novou minisérii uvidíme na Netflixu 25. ledna.

Hříšnice

Bill Pullman se vrací už ve čtvrté sérii úspěšného antologického krimi seriálu. Tentokráte se coby detektiv Harry Ambrose vypraví do Mainu, kde je se svou přítelkyní svědkem vraždy. Co když je ale Harry tentokráte sám podezřelý? Zvládne se obhájit a najít pravého pachatele?

Foto: USA Network

Novou řadu úspěšného krimi najdeme na Netflixu 27. ledna.

Angry Birds: Střelené léto

Ruďák, Žluťas, Bombas a Stella se vrací v novém originálním seriálu ze světa fenoménu Angry Birds. Tentokráte se vydáme do dob mládí ikonických ptáků. Celá parta se vydává na proslulý tábor Třískov, kde zažije nesčetná dobrodružství.

Foto: Netflix

Oblíbená parta od firmy Rovio se na Netflix vřítí 28. ledna.

Zpátky z chladu

Jistá Jenny Franklin vychovává coby matka své děti a snaží se žít poklidným životem. Když se ale objeví přízrak z její minulosti, musí se vrátit ke svému dřívějšímu životu. A to rovnou k povolání ruské špionky.

Foto: Netflix

Nový seriál na Netflix dorazí 28 ledna.

Prvok, Šampon, Tečka a Karel

Nejúspěšnější český film loňského roku míří na Netflix. Adaptaci knihy Patrika Hartla si sám spisovatel natočil a v tragikomickém příběhu vyobrazil partu kamarádů po čtyřicítce, která se chce vrátit aspoň trochu do mladých let. Proto se začnou sázet a snaží se znovu pořádně žít. Hlavní role si střihli Martin Pechlát, David Švehlík, Hynek Čermák a Martin Hofmann.

Foto: Bontonfilm

Hartlova filmu se na Netflixu dočkáme 29. ledna.

Miliardy

Oblíbený seriál pomalu míří do finále. Po páté sérii se z Mikea Prince stal největší spojenec Chucka Rhoadese ve snaze sejmout Bobbyho Axelroda. Jenže, co když se Prince poněkud osamostatní a rozhodne se jednat na vlastní pěst? V hlavních rolích opět Paul Giamatti, Damian Lewis a Corey Stoll.

Foto: Showtime

Na novou řadu se můžeme těšit na HBO GO 24. ledna.

Pozlacený věk

Konec 19. století se v Americe nesl ve znamení velkých hospodářských změn. Příběh začíná v roce 1882, kdy se osiřelá dcera jižanského generála Marian Brooková přestěhuje do newyorského domu ke svým staromódním tetám Agnes van Rhijnové a Adě Brookové. Jak se sžije s novým prostředím?

Foto: HBO

Dobový seriál s Christine Baranski bude mít na HBO GO premiéru 25. ledna.

Americký zabiják

Mitch Rapp právě nastoupil k CIA a měl by se zde starat o černou prácičku. Pod svá křídla si jej vezme veterán špionážních operací studené války Stan Hurley. Společně se pak oba musí postavit agentovi, který by se rád pomstil Americe i celému světu.

Foto: CBS Films

Akční snímek s Michaelem Keatonem uvidíme na Voyo od 27. ledna.

Příběh pravé lásky

Ben a Kattie Jordanovi spolu prožili patnáct let, nyní se ale z jejich vztahu stala nudná šedá rutina. Jakmile pošlou děti na tábor, rozhodnou se žít odděleně. Stále však k sobě hodlají nějakým způsobem najít cestu zpět. Podaří se jim to?

Foto: Universal Pictures

I romantické komedie s Brucem Willisem a Michelle Pfeiffer se na Voyo dočkáme 27. ledna.

MMF24

 

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).