Menu Zavřít

Heaven Labs

10. 9. 2018
Autor: Euro.cz

Šimon Čapek • CEO Šimon Čapek se stal novým výkonným ředitelem českého startupu Heaven Labs, který před čtyřmi lety přišel na trh se superpotravinou Mana. Do vedení Heaven Labs přichází s úkolem vytvořit dosud živelně fungujícímu startupu jasnou obchodní a marketingovou strategii.

Mana by se pod jeho vedením brzy měla rozšířit do dalších retailových sítí i na nové trhy. Tvůrce Many, zakladatel startupu a většinový vlastník Jakub Krejčík, si i nadále ponechává v gesci strategická rozhodnutí firmy, soustředí se také na inovace a vývoj nových produktů. Šimon Čapek (48) působí v segmentu potravinářství a nápojů celou kariéru. Na konci 90. let uvedl na tuzemský tradiční pivní trh mexické pivo Corona.

V roce 1998 nastoupil k rakouskému gigantovi Red Bull a ještě téhož roku založil pobočku Red Bullu v České republice. V čele tuzemského Red Bullu zůstal až do roku 2013, kdy se stal oblastním marketingovým ředitelem pro celou Asii. Na konci loňského roku se rozhodl své dlouholeté působení v Red Bullu ukončit a věnovat se více sobě i rodině.

Šimon Čapek ve volném čase rád leze po horách, nebo je naopak sjíždí na snowboardu.

Je ženatý a má dvě děti. •

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).