Menu Zavřít

Hokej, víno a architektura

2. 6. 2004
Autor: Euro.cz

Dana Schweigelová, Vlastislav Kusák, Gabriel Achour

EBF24

PRAHA (tpk) – Vedení advokátní kanceláře Glatzová & Co. se nedávno rozrostlo o tři nové partnery. Do pozice vedoucích advokátů byli jmenováni Dana Schweigelová (31), Vlastislav Kusák (30) a Gabriel Achour (32).
Schweigelová vystudovala Právnickou fakultu UK v Praze, kde získala doktorský titul. V letech 1996 až 1997 absolvovala postgraduální studium na University of Oxford. Specializuje se na finanční a kapitálové trhy, restrukturalizace a úpadkové právo. V kanceláři působí od roku 1994 se čtyřletou přestávkou, během níž pracovala v mezinárodních advokátních kancelářích Hengeler Mueller ve Frankfurtu nad Mohanem a Slaughter and May v Londýně. Dlouhou dobu hrála za národní tým pozemní hokej.
Kusák má za sebou rovněž Právnickou fakultu UK a účastnil se řady studijních i pracovních pobytů v zahraničí. Ve své praxi se zaměřuje na právo hospodářské soutěže, právo nekalé soutěže, obchodní právo, úvěry a zajištění a ústavní právo. Je členem expertního týmu pro právo EU při České advokátní komoře. Novopečený otec je milovníkem dobrého vína a čerstvé mrkvové šťávy.
Achour kromě Právnické fakulty UK studoval na University of London a nyní má na starosti projektové financování, investiční výstavbu, akvizice a právní vztahy k nemovitostem. Je členem správní rady Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí. Gabriel Achour je ženatý a má jedno dítě, mezi jeho záliby patří grafika, moderní umění a architektura, zejména dílo Jamese Cutlera a Alvara Alto.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).