Menu Zavřít

Jak jí a pije Vladimír Feix

27. 1. 2003
Autor: Euro.cz

generální ředitel Českého porcelánu

Kde obvykle obědváte?

V práci v zaměstnanecké jídelně.

Která je vaše oblíbená restaurace?

V Teplicích, kde bydlím, mi z restaurací vyhovují Prince de Ligne a všude doma i ve světě pak vyhledávám všechny restaurace s čínským menu.

Jakým pokrmům dáváte přednost?

Rád mám hlavně ostrá a kořeněná jídla.

Jaké nápoje preferujete?

Nejčastěji piji vína a vinné střiky. Jsem severočech, a tedy i patriot severočeského vína, jímž jsou Žernosecké sklepy se svými odrůdovými a přívlastkovými víny, z nichž je mi nejlahodnější Müller-Thurgau. Tuto značku jsme jmenovali u nás v Českém porcelánu firemním vínem, což mohou dosvědčit všichni naši zaměstnanci z pořádání celofiremních akcí.

Patří vaření mezi vaše hobby?

Ano, a vařím dobře a přitom testuji naše výrobky užitkového porcelánu.

  • Našli jste v článku chybu?