Menu Zavřít

Jak si na internetu najít tu nejvhodnější půjčku?

4. 3. 2019
Autor: PNM International

Je spousta situací, kdy je žádost o půjčku nezodpovědným řešením. Na druhou stranu se najdou i oprávněné případy a pak není důvod si o půjčku nezažádat u nebankovní společnosti. ČNB je kontroluje, z trhu už dávno vymizeli nepoctiví lichváři, kteří přiváděli své zákazníky jenom do problémů. Český trh se vyčistil, nicméně vybrat vhodného poskytovatele půjčky může být stále oříšek.

Nejlepší je, pokud už máte s nějakou společností zkušenosti, případně si od nich půjčoval někdo z vašich známých. V takovém případě dejte na osobní doporučení, řekne vám nejvíce. Jinak nezbývá než se pustit do internetového pátrání.

Co má člověk vlastně hledat?

Člověk, který si jde žádat o půjčku poprvé v životě, často vlastně ani neví, co přesně má hledat. Jaké všechny výhody by měla mít dobrá nebankovní půjčka?

CIF24

Vyřízení online. Určitě se vám nechce chodit nikam na pobočku. Úvěr si dnes zřídíte rychle a jednoduše online, peníze můžete mít na účtu třeba už do 15 minut.
Žádné skryté poplatky. Tohle je bohužel častá praktika ještě dnes. Úrok sice vypadá lákavě, ale nikdo už vám nesdělí, jaké všechny poplatky budou k vašemu úvěru ještě připočítány. Takhle rozhodně ne!
Odklad splátky zdarma. Může se stát, že vás v životě potká nečekaný výdaj a budete potřebovat odložit jednu splátku. Proč za tuto službu připlácet, když ji někteří poskytovatelé půjček nabízí zdarma?
Větší částka i napoprvé. Mnoho poskytovatelů vám napoprvé půjčí jen omezenou částku, a až si vás ověří, půjčí vám více peněz. To je dobré pro ty, co mají dlouhodobé finanční potíže, ne však pro člověka hledajícího jednorázovou půjčku.

Využijte srovnávačů

Na internetu je spousta srovnávačů půjček. Zadáte si do nich částku, kterou potřebujete, i další podmínky a on vám sám nabídne vhodné varianty. Pokud sháníte peníze doopravdy rychle a nechce se vám zdlouhavě hledat, podívejte se na web Razdvapůjčka.cz. Tady vám napoprvé půjčí až 100 000 Kč, můžete je mít do 15 minut na účtu a žádné skryté poplatky nevedou.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).