Menu Zavřít

Jan Procházka, Jana Želechovská, Alena Jírovská, Jitka Hořáková

13. 10. 2010
Autor: Euro.cz

Salans mgr.

WT100

counsel, advokátka, koncipientky
Mezinárodní advokátní kancelář Salans posílila korporátní tým o zkušeného advokáta Jana Procházku, který nastoupil do pozice counsel. Procházka se stal jedním ze dvou vedoucích korporátního týmu pražské a bratislavské kanceláře Salans. V této roli nahradil vedoucího partnera pražské a bratislavské kanceláře Ladislava Štorka. Před příchodem do firmy Salans působil Procházka pět let v pražské kanceláři Clifford Chance. V Salans již působil v letech 1997 až 2005. Vystudoval Filozofickou a posléze Právnickou fakultu UK v Praze a získal titul LL.M. na University of Chicago, Law School v USA. Hovoří anglicky a německy. K jeho koníčkům patří historie, sport a cestování.
Dalšími posilami pražské kanceláře Salans jsou advokátka Jana Želechovská a koncipientky Alena Jírovská a Jitka Hořáková.
Jana Želechovská přichází z firmy Hogan Lovells. Vystudovala Právnickou fakultu UK v Praze. Hovoří anglicky, domluví se německy a francouzsky a k jejím koníčkům patří digitální fotografie a literatura.
Do pozic koncipientek nastoupily Alena Jírovská a Jitka Hořáková. Obě vystudovaly PF UK, Jírovská při studiu pracovala u Salans a Hořáková působila ve White & Case a studovala rovněž evropské právo na univerzitě v Toulouse. Obě hovoří anglicky, Hořáková též francouzsky.

  • Našli jste v článku chybu?