Menu Zavřít

Jednu ránu od Thajska

26. 9. 2002
Autor: Euro.cz

Katalog golfových zájezdů měl prezentaci v podobě turnaje

Se snem o krásném golfovém výletu přijelo na Karlštejn velké pole účastníků prvního ročníku turnaje Exim Tours Classic. Hlavní cenou byl totiž letecký zájezd pro dvě osoby do předem neurčené golfové destinace. Za eventuální hole-in-one na dvanácté jamce byl navíc odměnou golfový zájezd do exotického Thajska. Nikdo však neměl to štěstí.
Cestovní kancelář Exim Tours uvádí na trh katalog golfových zájezdů a jeho uvedení oslavila prvním ročníkem turnaje pro potencionální klienty, přátele a obchodní partnery. Počasí na Karlštejně nemělo příliš soucitu a doslova volalo po odjezdu do teplých krajin.
Z původně na pozvánkách avizovaného kanon-startu nakonec po operativním rozhodnutí organizátorů sešlo a hrálo se postupným startem. Přibližně polovinu soutěžního kola většiny flightů poznamenal prudký déšť, který alespoň odstranil temno nad kotlinou karlštejnskou a po obědě dokonce několikrát problesklo znavené podzimní slunce.
Někteří jedinci měkčího zrna pro zimu a déšť dokonce vzdali, nemajíce na paměti, že pro golf neexistuje špatné počasí, ale jen špatně oblečený golfista. To ale celkově vydařené akci nemohlo uškodit. Účastníci soutěžili ve dvou mužských, jedné ženské a jedné samostatné kategorii pro držitele zelené karty.
Nechyběli ani doprovodné vložené soutěže. V soutěži o nejdelší první ránu na deváté jamce - Longest drive – zvítězil Miroslav Žák. Nejblíže k jamce na dvanáctce v soutěži Nearest to the pin skončil míček odpálený Janem Chalupou a vítězem puttovací soutěže se stal Jiří Janeček.
Vítězové obdrželi broušené poháry od Rückl Crystal a věcné ceny od partnerů. Vítěz soutěže brutto získal týdenní letecký zájezd pro dvě osoby do pětihvězdičkového hotelu v Tunisku v těsné blízkosti golfových hřišť.

Výsledky Exim Tours Classic
Karlštejn, 20. září 2002
(brutto stbl body/ netto stbl body)

muži 0-20,0
1. Fučík Vladimír 40/21
2. Babický Alan 38/37
3. Kuba Miloslav 38/24

muži 20,1-36,0
1. Křeček Michal 43/8
2. Václavík Petr 41/8
3. Nový Aleš 40/13

ženy 0-36,0
1. Mašínová Kateřina 33/23
2. Stohrová Kamila 33/18
3. Mašínová Zuzana 32/30

společná ZK
1. Roudenský Petr 7/(38)
2. Chalupová Johana 7/(30)
3. Hekš Robert 4/(26)

EBF24

Vítěz zájezdu do Tuniska - nejlepší brutto:
Alan Babický 71 ran (jedna pod par)

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).