Menu Zavřít

KONDICI SI UDRŽUJE GOLFEM

7. 8. 2001
Autor: Euro.cz

Český Telecom

PRAHA – Český Telecom má nového člena představenstva. Martena Pieterse, který rezignoval, nahradil Robert Jan Terwiel. Spolu s dalšími dvěma členy bude ve statutárním orgánu zastupovat zájmy zahraničního akcionáře, nizozemsko–švýcarského konsorcia TelSource. Dalších šest členů představenstva zastupuje českou stranu.

Robert Jan Terwiel (52) je Nizozemec a většinu života strávil v Nizozemsku. Narodil se ale ve Venezuele, kde pracoval jeho otec. Vystudoval obor aplikovaná fyzika. Nejprve byl zaměstnán v Amsterodamu u malé firmy zabývající se informačními technologiemi. Poté přešel ke společnosti Shell v Haagu a u ní zůstal sedmnáct let. V roce 1992 se jeho chlebodárcem stala telekomunikační KPN, kde byl v roce 1996 zvolen členem představenstva divize služeb sítě (s odpovědností za rozvoj sítě, služeb a také oblasti pronajatých okruhů). V květnu roku 2000 byl jmenován viceprezidentem pro mezinárodní účasti.

WT100

Robert Jan Terwiel je ženatý a má dvě dcery. Ve volném čase rád sportuje. V současnosti je prý jeho nejoblíbenějším sportem golf.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).