Menu Zavřít

krátce

30. 5. 2012
Autor: Euro.cz

AFS ČR

Na řádné valné hromadě Asociace factoringových společností ČR byl předsedou asociace zvolen Tomáš Morávek. Absolvent Vysoké školy ekonomické v Praze byl v letech 1980 až 1992 činný ve společnosti Motokov. Od roku 1992 je generálním ředitelem společnosti ČSOB Factoring, zároveň je předsedou představenstva.

Energie Holding

Novým členem představenstev společností Energie Holding a Teplárna Liberec se stal Jiří Procházka. Nový člen managementu skupiny MVV Energie CZ v obou funkcích nahradil Tomáše Buzína, který skupinu opouští. Procházka vystudoval ekonomii na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze a v posledních letech byl předsedou představenstva a finančním ředitelem Elektrárny Varna ze skupiny ČEZ.

SAS Institute ČR

Společnost SAS Institute ČR posílila tým své lokální pobočky o dva manažery. Jan Kout, jenž přišel ze společnosti Oracle Czech, je odpovědný za divizi Professional Services. Vystudoval Elektrotechnickou fakultu ČVUT v Praze, kde získal doktorát v oboru umělá inteligence a biokybernetika. Robert Ernest nastoupil do pozice senior account manager. Do SAS přichází po více než osmiletém působení ve společnosti Oracle Czech, v jeho kompetenci bude prodej významným zákazníkům, zejména bankovním institucím.

WT100

Spolana

Generálním ředitelem chemické společnosti Spolana Neratovice se stal Ivan Oliva (55), finančním ředitelem je nově Miroslav Vlach (45). Oliva je nově i místopředsedou představenstva. Do Spolany přišel z pozice majitele, jednatele a ředitele společnosti Avilo Praha. Vlach, který se stal i členem představenstva Spolany, přišel z pozice finančního ředitele společnosti La Lorraine.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).