Menu Zavřít

Krátce

13. 2. 2012
Autor: Euro.cz

Lidé a podniky

Kocián Šolc Balaštík

Novou řídící partnerkou advokátní kanceláře Kocián Šolc Balaštík (KŠB) se stala Dagmar Dubecká, která v této pozici vystřídala jednoho ze zakladatelů KŠB Martina Šolce. Dubecká, která v KŠB působí od roku 1996 a partnerkou je od roku 2003, se zaměřuje na fúze a akvizice, korporační právo a restrukturalizace. Šolc se vedle své agendy v oblasti fúzí a akvizic hodlá věnovat aktivitám v rámci Mezinárodní advokátní komory.

Evropská cestovní pojišťovna

Tým Evropské cestovní pojišťovny posílil Vlastimil Divoký, který se stal novým ředitelem marketingu a komunikace. Do ECP nastoupil z pozice ředitele úseku obchodu a marketingu finančněporadenské společnosti Partners. Absolvoval VUT v Brně, Fakultu managementu a ekonomiky ve Zlíně. Mluví anglicky a rusky.

Hochtief Development

Prokuristou odpovědným za projekt Office Islands se ve firmě Hochtief Development Czech Republic stal Jakub Mikulášek. Vystudoval VŠE v Praze, dříve pracoval jako výkonný ředitel CzechInvestu. V letech 2004 až 2006 vedl jeho pařížské zastoupení. Mikulášek hovoří anglicky, španělsky, německy a francouzsky.

Apogeo Audit

Poradenská skupina Apogeo jmenovala Tomáše Brabce do pozice partnera pro oblast auditu. Bude se věnovat strategickému rozvoji auditního týmu, řízení projektů a obchodním příležitostem skupiny. Brabec je členem Komory auditorů České republiky, do skupiny Apogeo přišel v roce 2010. Vystudoval Fakultu financí a účetnictví VŠE v Praze, hovoří plynně anglicky.

KL24

TPCA

Skot Jim Crosbie (44) se stal novým viceprezidentem pro výrobu kolínské automobilky TPCA. Uplynulých deset let Crosbie pracoval v různých pozicích v pobočce Toyoty ve Velké Británii, naposledy na postu ředitele výroby. Předtím působil čtrnáct let také v britském závodě automobilky Peugeot.

  • Našli jste v článku chybu?