Menu Zavřít

Krátce

3. 5. 2011
Autor: Euro.cz

Pozitivní zprávy

AWD podpořilo centrum popálenin

Zkvalitnění léčby přinese dětským pacientům v Centru popálenin Fakultní nemocnice v Ostravě nový speciální přístroj na měření elasticity kůže, jehož nákup finančně podpořila AWD nadace Pomoc dětem. Přístroj v hodnotě 245 tisíc korun předali centru zástupci firmy spolu s jinými dary coby výtěžek benefičního projektu Magická noc – Srdce pro děti. Ročně je v Centru popálenin hospitalizováno kolem 170 dětí.

Dobrovolníci do zahraničí

Zaměstnanci firmy Vodafone si mohou vzít neplacené volno a strávit ho dobrovolnickou prací v zahraničí. Jde o rozšíření programu Den pro neziskovku, v jehož rámci může každý zaměstnanec ročně odpracovat dva dny pro neziskovou organizaci a Vodafone mu hradí mzdu stejně, jako by byl v kanceláři. Nová forma dobrovolnictví se bude odehrávat od května do srpna formou deseti až patnáctidenních work kempů s různými druhy činností.

GTS Czech jezdí na kolech

Telekomunikační operátor GTS Czech se připojil k iniciativě Do práce na kole, která letos startovala svůj první ročník. Více než dvacet zaměstnanců firmy bude celý měsíc soutěžit o co největší počet kilometrů ujetých do práce a z práce právě tímto ekologicky šetrným dopravním prostředkem. GTS Czech vytvořila pro své zaměstnance adekvátní podmínky a zázemí včetně instalovaných cyklistických stojanů nebo vybavených sprch.

  • Našli jste v článku chybu?