Menu Zavřít

Krátce

22. 2. 2011
Autor: Euro.cz

Lidé a podniky

Lumius

Společnost Lumius, dodavatel elektřiny a plynu, oznámila změnu v pozici ředitele společnosti. Stal se jím dosavadní obchodní ředitel Miloň Vojnar. Ve firmě působí od roku 2006. Novým obchodním ředitelem je Martin Kročil, business development má na starost Radim Juřica, vedoucím dispečinku je Michal Bonk a vedoucím obchodu Emil Fečko.

Česká bankovní asociace

Členem prezídia České bankovní asociace se stal předseda představenstva a generální ředitel České spořitelny Pavel Kysilka (52). V prezídiu ČBA zaujal pozici uvolněnou po odchodu svého předchůdce v čele ČS Gernota Mittendorfera. Kysilka vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze. Před příchodem do České spořitelny v roce 2000 působil v Erste Bank Sparkassen (CR) v Praze jako výkonný ředitel pro oblast IT, organizace, lidských zdrojů a služeb.

Tech Data Distribution

V pozici ředitele pro obchod a product marketing společnosti Tech Data Distribution se vrací Petr Pavlíček (42), který ve společnosti již pracoval v letech 1994 až 2005. Bude zodpovídat za vedení product marketingu, prodeje do korporátního segmentu a retailu, ale také za oddělení péče o zákazníky. Do společnosti přichází po pěti letech, kdy působil jako nezávislý odborný konzultant.

CIF24

Lagardère Advertising

Dosavadní obchodní ředitel společnosti Lagardère Advertising Fabrice Biundo byl jmenován do pozice ředitel inzertních projektů. V nově vytvořené pozici bude zodpovídat za tvorbu, prodej a řízení nových projektů, které by měly být výjimečné svou vysokou přidanou hodnotou. Vedení obchodního oddělení přebírá ředitel vysokonákladových a zájmových titulů Lukáš Polák.

  • Našli jste v článku chybu?