Menu Zavřít

Krátce

5. 11. 2012
Autor: Euro.cz

Sophos • Matt Fairbanks se stal novým ředitelem marketingu zodpovědným za celosvětové marketingové aktivity společnosti Sophos. Má téměř dvacetileté produktové i marketingové zkušenosti s bezpečnostní problematikou informačních technologií. Před příchodem do Sophosu působil v pozici hlavního viceprezidenta společnosti McAfee či v pozici viceprezidenta společnosti Citrix.

Nestlé Nespresso • Do pozice marketing managerky společnosti Nestlé Nespresso se po roce a půl mateřské dovolené vrací Lajla HradilováKotačková. Součástí týmu společnosti je od roku 2009. Do konce roku ji čeká uvedení nové prémiové řady kávovarů a dalších novinek v oblasti kávy a doplňků. Dlouhodobým strategickým cílem je pak diverzifikace autentických řad kávovarů pro různé cílové skupiny.

WT100

Lundegaard • Michal Damborský (32) je novým lídrem Usability Centra ve společnosti Lundegaard. Zodpovědný bude za tým konzultantů, analytiků a webových designérů, kteří se podílejí zejména na koncepční přípravě projektů a webových řešení Lundegaardu. Damborský přišel z Generali Pojišťovny, kde naposledy působil v pozici vedoucího IT oddělení vývoje v dceřiné společnosti Generali Development.

Trattoria & Pizzeria Mercato • Holešovická trattorie Mercato má nového šéfkuchaře. Roberto Strazzullo (32) pracoval ve vyhlášeném milánském cukrářství Ernst Knam, v restauraci pětihvězdičkového hotelu Bvlgari, která se pyšní michelinskou hvězdou, či v Le Calandre, jež už několik let patří do padesátky nejlepších restaurací světa a michelinské hvězdy má dvě. V Česku působil v restauraci Da Emanuel.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).