Menu Zavřít

KRÁTCE

21. 7. 2014
Autor: Euro.cz

GE MONEY BANK Tiskovou mluvčí GE Money Bank je od června Milada Franek. Její předchůdce Pavel Zúbek se věnuje vedení týmu firemní komunikace skupiny GE Money. Milada Franek zahájila kariéru ve společnosti Ferrero. V GE Money působí od roku 2006, původně zodpovídala za partnerství s Českým olympijským týmem a vedla projekt Život nápadům. V roce 2012 nastoupila do týmu externí komunikace, ve kterém měla na starost organizaci eventů a vztahy s médii.

ALLEGRO GROUP CZ Do pozice PR manažerky skupin Allegro Group CZ a Naspers nastoupila Pavla Tomsová. Nahrazuje Michaelu Papežovou, která skupinu opustila v březnu 2014. Pavla Tomsová bude zastřešovat externí a interní komunikaci skupiny Naspers v ČR a pod ni patřících značek Aukro.cz, Heureka.

cz, PayU CR a NetDirect. Zkušenosti získala mimo jiné jako marketingová ředitelka společnosti Nokia Česká republika, kde působila od roku 2007 do října 2012.

WT100

SOPHOS Spole nost Sophos jmenovala teritoriálního manažera pro region NEEMEA (východní Evropa, Střední východ a Afrika). Stal se jím Thomas Thoelke, který ve funkci obchodního ředitele zodpovídal za oblast východní Evropy a Skandinávie. Thomas Thoelke posílil tým Sophosu v roce 2011 po akvizici společnosti Astaro, kde působil od roku 2008. Dříve zastával obchodní pozice ve společnostech z oblasti distribuce a prodejního kanálu v Německu a Finsku.

HB REAVIS Magdaléna Drsová je novou členkou týmu marketingu a PR developerské společnosti HB Reavis. Je zodpovědná za marketing a PR všech projektů firmy v České republice, mezi něž patří kancelářské komplexy River Garden a Metronom Business Center v Praze. Magdaléna Drsová je absolventkou Fakulty sociálních studií brněnské Masarykovy univerzity. Působila jako marketingová manažerka společnosti H&M a PR a marketingová manažerka fiirmy Avon Cosmetics.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).