Menu Zavřít

KRÁTCE

11. 5. 2015
Autor: Euro.cz

GRAND CRU RESTAURANT & BAR Jakub Pibyl je novým provozním manažerem v pražské restauraci Grand Cru Restaurant & Bar a i nadále zůstává ve funkci head sommeliera společnosti Premier Wines & Spirits, která do restaurace dodává vína. Jakub Přibyl získal v letech 2012 a 2013 titul Sommelier České republiky. Dříve pracoval jako vrchní someliér v uznávaných českých restauracích včetně hotelu Four Seasons nebo gourmet restaurantu Kalina.

bitcoin_skoleni

RE?MAX Specializovaná zna ka Re/Max Commercial mění strukturu vedení. Novým CEO Re/Max Commercial se stává Tomáš Wildt, dosavadní ředitel pro strategii a rozvoj značky. Spolumajitel a zároveň bývalý ředitel Re/Max Commercial Miroslav Herain se bude nově starat o vedení Re/Max Collection. Nadále se ale bude podílet na naplňování vize značky Commercial v ČR. Užší navázání obou značek se projeví i v rámci budování týmu regionálních specialistů Re/Max Collection. UPC Spole nost UPC zvy uje po et členů top managementu ze sedmi na devět. Členy nejvyššího vedení se stanou Peter Novák, Jan Kohout a Karel Smrž. Poslední dva jmenovaní zároveň s platností od 1. května mění pracovní pozice. Jan Kohout se posune z místa ředitele segmentového marketingu do pozice marketingového ředitele UPC. Karel Smrž bude nově ředitelem pro značku a komunikaci UPC. Na konci května odejde z UPC Jason King, který zastával místo viceprezidenta pro marketing a prodej.

CECED CZ Novým prezidentem CECED CZ (Sdružení evropských výrobců domácích spotřebičů) byl zvolen Viktor Fiala ze společnosti Candy Hoover ČR. Na dvouleté funkční období nahradí předčasně odstupujícího Jana Šacha, který funkci zastával 1,5 roku. Viktor Fiala (51) vystudoval VŠCHT Praha a financial management na Open University Prague. Generálním ředitelem firmy Candy Hoover ČR je od roku 2001. Fiala má jedno dítě, mezi jeho zájmy patří tenis, plavání a literatura.

  • Našli jste v článku chybu?