Menu Zavřít

KRÁTCE

11. 4. 2016
Autor: Euro.cz

PEPSICO Novým generálním editelem společnosti PepsiCo pro Srbsko, Bulharsko, Chorvatsko, Slovinsko, Makedonii, Bosnu a Hercegovinu, Černou Horu a Albánii se stal Josef Neumann. Na starost bude mít také ostrovní Kypr a Maltu, aktivity společnosti bude řídit též v Izraeli. V zemích Balkánského poloostrova bude zodpovídat za portfolio výrobků v segmentu nealkoholických nápojů. Zároveň bude i nadále z pozice generálního ředitele zodpovědný za řízení české a slovenské pobočky PepsiCo.

TÉTRIS Spole nost Tétris pový ila Manuela Péreze Cascajarese do funkce senior projektového manažera, ve které je zodpovědný za řízení svěřených projektů od fáze architektonických návrhů až po předání klientům. Manuel P. Cascajares má více než sedm let zkušeností s projektovým managementem. Pracoval pro HIC & Services, KRR Architektura a Keraben. Vystudoval Fakultu architektury na Universidad Anáhuac v Mexico City. Mluví španělsky, česky a anglicky. Má rád cestování, tenis a lyžování.

WT100

PR. KONEKTOR Agenturu PR. Konektor posílil v pozici account directora Petr Pařízek. Od počátku března vede tým korporátní komunikace. Přichází z Ogilvy Public Relations, kde působil přes osm let, od roku 2012 vedl tým korporátní komunikace. Má rozsáhlé zkušenosti s přípravou a realizací PR strategií a projektů krizových komunikací v oblasti průmyslu, ? nancí, logistiky, technologií, oborových asociací i veřejného sektoru. U některých klientů dočasně působil i v roli externího tiskového mluvčího.

CZECHTRADE Novým editelem zahraniční kanceláře agentury CzechTrade v Istanbulu se stal Vladislav Polách, který v centrále agentury působí od roku 2013. Pracoval v Centru informačních služeb a jako konzultant pro obor stavebnictví, spotřební zboží a služby se podílel na uspořádání několika incomingových akcí zahraničních firem. Zastoupení agentury CzechTrade v Casablance nově vede Jan Kobliha, který začal pro agenturu pracovat v roce 2015 jako konzultant v oddělení strojírenství.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).