Menu Zavřít

Krátce

12. 9. 2016
Autor: Euro.cz

Makro O sociální média společností Makro ČR a Metro SK se nyní stará Martina Žemličková. Jejím úkolem v nově vytvořené pozici je příprava obsahu, správa kampaní a péče o zákazníky na sociálních sítích. Do Makra přišla Martina Žemličková z digitální agentury Dark Side. Začínala jako PR executive ve stejné agentuře. Martina Žemličková vystudovala marketingovou komunikaci a public relations na Univerzitě Karlově v Praze. Ve volném čase nejraději cestuje za jídlem po České republice i do zahraničí.

Newton Media Group

Novým CEO Newton Media group stává zakladatel společnosti a předseda představenstva Petr Herian. Stávající CEO skupiny Petra Mašínová se bude věnovat novým pracovním výzvám v zahraničí. Petr Herian ve své nové roli navazuje na započaté plnění cílů v rámci dlouhodobé globální strategie skupiny. Mezi jeho hlavní priority patří v nejbližší době úspěšné rozšíření působnosti skupiny do dalších evropských zemí a pokračování expanze společnosti na globálním trhu.

Acronis

Celosvětový lídr hybridních cloudových řešení ochrany dat ohlásil jmenování nového viceprezidenta pro vývojové a cloudové aktivity, kterým se stal Mike Chadwick. Na starost bude mít rozvoj globální cloudové infrastruktury Acronis a integraci nových technologií do klíčových produktů společnosti tak, aby partneři a poskytovatelé služeb měli vždy přístup k nejaktuálnějším technologiím ochrany dat na trhu. Mike Chadwick má více než 20leté zkušenosti v oblasti technologického, finančního a obchodního řízení.

ebf - tip - debata

Avia

Avia obnovuje po třech letech výrobu na území České republiky díky holdingu Czechoslovak Group, který tuto tradiční automobilku v červenci letošního roku získal. Čerstvý mistr Evropy v Truck Trialu Bohumír Čáp bude z pozice specialista montáže vozidel kolegům předávat své dlouholeté zkušenosti s vozy Avia, které získal díky své závodní kariéře, ale také ve výrobě. S automobilkou Avia spolupracoval Bohumír Čáp ještě jako zaměstnanec podniku VOP Přelouč.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).