Menu Zavřít

krátké

15. 4. 2008
Autor: Euro.cz

personální změny

Home Credit
Novou členkou představenstva společnosti Home Credit se stala Andrea Zatloukalová (34), která v této funkci nahradila Martina Vetýšku. Zatloukalová působí v Home Creditu od roku 2003 jako ředitelka právního odboru. Před příchodem do skupiny byla právničkou v Českém Telecomu.

Cofidis
Společnost Cofidis ČR jmenovala novou generální ředitelkou Valérii Richet Wuillaumovou (42), dosavadní ředitelku marketingu v Cofidisu Španělsko. Wuillaumová nastoupila do společnosti Cofidis v roce 1997. První čtyři roky byla zodpovědná za informační systémy v centrále firmy ve Francii. Poté byla pověřena řízením projektu zavedení nového informačního systému ve španělském Cofidisu.

CIF24

Kladno Energy Businesses
Finančním ředitelem energetického sdružení Kladno Energy Businesses (KEB) byl jmenován čtyřicetiletý Jan Pulz. Absolvent Provozně ekonomické fakulty při České zemědělské univerzitě v Praze začal v nově vytvořené funkci působit od 1. dubna. Pulz již během studia začal pracovat ve společnosti Arthur Andersen/Ernst & Young. Po působení ve firmě Dr. Oetker jako finanční ředitel přešel k PricewaterhouseCoopers. Pulz hovoří anglicky a německy. Je svobodný, k jeho zájmům patří cestování a běžecké lyžování.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).