Menu Zavřít

Lidé a podniky

22. 10. 2018
Autor: Euro.cz

Mainstream Technologies Společnost Mainstream Technologies, poskytovatel profesionálních ICT řešení, rozšířila management společnosti o novou pozici delivery director. Do funkce byl jmenován Eelko Truijens, dosavadní dlouholetý IT ředitel pro služby koncovým zákazníkům v ČSOB.

Seznam.cz Z mediálního domu Czech News Center k poslednímu září odešel dosavadní ředitel jeho digitální divize Matěj Hušek. Začátkem listopadu nastoupí do české online jedničky Seznam.cz do nově vytvořené pozice ředitele pro homepage a obsahové služby. Společně s Huškem přijde do Seznamu i jeho dosavadní zástupce Jiří Vítek.

Kofola ČeskoSlovensko Společnost Kofola ČeskoSlovensko mění uspořádání svého PR oddělení. Dosavadní mluvčí Jaroslava Musilová se z pozice corporate affairs manažerky zaměří na komunikaci celé skupiny Kofola. Řešit bude zejména otázky týkající se hospodaření napříč zeměmi, burzy či nových akvizic. Jana Ptačinská Jirátová nově přebírá komunikaci společnosti v Česku a na Slovensku.

XIXOIO

CIF24

Společnost XIXOIO, nedávno založený subjekt zaměřující se na vývoj řešení a služeb využívajících technologii blockchain, v rychlém tempu nabírá nové posily do svého týmu. Tomáš Rulak přichází do pozice projektového manažera karet, Gabriela Ponert povede marketing & eventy a Yurii Korchun bude působit v pozici senior software developera.

  • Našli jste v článku chybu?