Menu Zavřít

Lidé a podniky

5. 11. 2012
Autor: Euro.cz

1 Squire Sanders

Karin Konstantinovová • partnerka Advokátní kancelář

Squire Sanders zásadně posílila svou praxi v oblasti pracovního práva rozšířením svého týmu v Praze o novou partnerku. Karin Konstantinovová, dříve partnerka a vedoucí skupiny pracovního práva v Baker & McKenzie, je přední odbornicí na pracovní právo v České republice. Má více než patnáct let zkušeností v poskytování právního poradenství českým i nadnárodním klientům v širokém spektru záležitostí podle českého práva i práva EU.

Konstantinovová zastupovala podniky v oblasti strojírenství, farmacie, IT a v bankovním a finančním sektoru a pracovala pro řadu nadnárodních i českých klientů. Je vysoce hodnocena nezávislými klientskými adresáři Chambers and Partners a Legal 500 pro svoje odborné znalosti a praktický přístup k řešení problémů. Do pražské kanceláře Squire Sanders nastoupila společně se svojí kolegyní z Baker & McKenzie Hanou Machýčkovou.

2 G4S

Pavel Iványi • country manager

Společnost G4S jmenovala do funkce country managera zodpovědného za řízení aktivit G4S v České republice Pavla Iványiho. Do G4S přišel z pozice generálního ředitele společnosti Van Gansewinkel, předtím mimo jiné působil v ABN AMRO Bank nebo KLM Royal Dutch Airlines, kde získal neocenitelné zkušenosti v oblasti poskytování služeb.

Pavel Iványi získal doktorát v oboru práv na Amsterdamské univerzitě a titul MBA na Rotterdam School of Management, Erasmus University.

3 Park Lane International School

Paul Ingarfield • ředitel

Novým ředitelem mezinárodní školy Park Lane International School se stal Angličan Paul Ingarfield (52). Do České republiky zamířil po třináctiletém působení v jordánském Ammánu, kde zastával post ředitele mezinárodní školy New English School. V Park Lane se Ingarfield bude podílet na pokračování rozvoje základní školy a na přípravě otevření mezinárodního víceletého gymnázia v září 2013.

Absolvoval University of Greenwich a King’s College London. Je ženatý, má jednoho syna. Ve volném čase se věnuje čtení současné beletrie, poslechu soulové hudby a jízdě na kole.

4 Okin Group

David Rýpal • specialista marketingu

Novým marketingovým specialistou společnosti Okin Group se stal David Rýpal (40).

Zodpovědný bude za řízení veškerých externích marketingových aktivit skupiny. Ve funkci vystřídal Zdeňka Štěpku, který se nyní věnuje marketingu ve společnosti Wago – Elektro.

Rýpal má téměř devět let zkušeností s marketingovou komunikací z reklamní agentury Klan, kde působil jako client service director. V minulosti spolupracoval mimo jiné se společností pro platební karty CCS nebo s výrobcem zdravotnických přístrojů BTL Medical Technologies. Je absolventem oboru ekonomika a marketing Obchodně podnikatelské fakulty Slezské univerzity v Opavě. Mezi jeho záliby patří jízda na motocyklu a fotografování.

5 DHL Supply Chain

Eduard Papai • IT ředitel

Eduard Papai (36) byl jmenován IT ředitelem společnosti DHL Supply Chain v České republice.

Nahradí Ondřeje Cikharta, který postoupil do pozice produktového ředitele pro region EMEA. Papai pracuje v DHL od roku 2004, v posledních dvou letech jako service manager DHL Supply Chain pro region EMEA, předtím jako customer delivery manager a senior consultant v divizi DHL Information Services. V minulosti působil jako systémový analytik a vývojář pro United Nations Development Programme v Bonnu a ve slovenské IT firmě Softip. Je absolventem oboru informatika a GIS na Univerzitě Mateja Bela v Banské Bystrici.

Eduard Papai je ženatý a má jedno dítě.

K jeho největším zálibám patří sport, rád relaxuje při zápasech pražské amatérské badmintonové ligy.

6 AMI Communications

Kristýna Kuncová • account managerka

Novým členem týmu největší PR agentury v České republice AMI Communications se stala Kristýna Kuncová. V pozici account managerky bude mít na starost klienty z oblasti financí a služeb. Kuncová přišla z PR agentury Quent, kde působila od roku 2007. Své první pracovní zkušenosti nasbírala ve Státním ústavu pro kontrolu léčiv v oddělení publicity a dozoru nad reklamou.

Studovala na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně obor marketingové komunikace a poté mediální studia na Karlově univerzitě v Praze. Mezi její zájmy patří cestování, turistika a čas strávený s přáteli. 7

KPMG ČR

Radek Halíček • odpovědný partner

Radek Halíček je nově odpovědný za daňové a právní poradenství v KPMG v České republice. V KPMG Česká republika působí od roku 2006, v roce 2007 byl povýšen do pozice partnera. Od roku 2010 stojí v čele advokátní kanceláře KPMG Legal. Vedení daňového poradenství přebírá Radek Halíček od Jana Žůrka, jenž pozici partnera odpovědného za daňové poradenství zastával téměř dvacet let.

Halíček absolvoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze a Dopravní fakultu Univerzity Pardubice. Je advokát s kvalifikacemi Asociace certifikovaných účetních (ACCA), daňového poradce a účetního experta. Má rád cestování, sport, potápění a především létání – vlastní licenci obchodního pilota pro vícemotorové letouny, hydroplány a vrtulníky.

8 Kompenzomat

Alice Güttlerová • výkonná ředitelka

Alice Güttlerová byla jmenována výkonnou ředitelkou portálu Kompenzomat.cz. Ve funkci se chce zaměřit především na úspěšný rozvoj portálu a na zlepšení právního povědomí široké veřejnosti v oblasti náhrad od leteckých společností.

Před nástupem do Kompenzomatu působila Güttlerová v Aareal Financial Services, dceřiné společnosti banky Aareal Bank AG, kde se zaměřovala především na právní poradenství v oblasti úvěrového financování kancelářských budov, hotelů a logistických center v ČR, v Rusku a při mezinárodních transakcích.

EBF24

Alice Güttlerová vystudovala Právnickou fakultu Univerzity Karlovy a Fakultu sociálních věd UK. Během studia absolvovala stipendijní pobyty na univerzitách v Pasově a v Jeruzalémě. Hovoří anglicky a německy, má základy hebrejštiny a ruštiny. Je vdaná, vychovává dvě děti. K jejím velkým koníčkům patří lyžování.

O autorovi| PŘIPRAVILA • Naďa Kubalíková (kubalikova@mf.cz)

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).