Menu Zavřít

Makléři v síti MAI

17. 5. 2007
Autor: Euro.cz

Wood & Company

Dvojka tuzemského obchodování s akciemi, Wood & Company, se stala členem M&A International (MAI) čili aliance nezávislých investment banking poradců specializujících se na fúze a akvizice. V poradenské síti bude společnost Wood & Company exkluzivně zastupovat Česko a Slovensko. Smyslem aliance je přinášet členům zahraniční kontakty a schopnost efektivně získávat a vykonávat mezinárodní transakce. Členové jsou zpravidla předními firmami v oboru.
“Členství v MAI nám umožní poskytnout klientům, kteří zvažují prodej podniků, přístup k potenciálním kupcům z celého světa. Rozsah zkušeností s transakcemi, jež tato síť nabízí, je jedinečný,” říká Vladimír Jaroš, ředitel oddělení investment banking a partner Wood & Company.
M&A International je přední aliancí specialistů na fúze a akvizice středně velkých firem, která sdružuje přes 400 profesionálních poradců ve 42 členských společnostech v 38 zemích. V roce 2006 uzavřeli členové MAI více než 290 transakcí (z nichž 88 bylo mezinárodních) za více než 17,5 miliard dolarů.

  • Našli jste v článku chybu?