Menu Zavřít

Marketing i komunikace nově

20. 3. 2007
Autor: Euro.cz

Microsoft

Obchodní a marketingové aktivity Microsoftu v České republice řídí nově Jane Gilsonová. Do české pobočky Microsoftu přichází z ústředí společnosti v Redmondu, kde vedla divizi Windows Embedded. V České republice se Jane Gilsonová bude věnovat tvorbě obchodní a marketingové strategie a využití potenciálu, který představuje uvádění nové generace produktů pro podnikové i domácí zákazníky.
Gilsonová vystudovala bakalářský program na University of Wisconsin a na Northwestern University získala titul Master of Science. Ve volném čase se věnuje sportu, ráda jezdí na snowboardu a běhá, v nejbližší budoucnosti se chystá objevovat kouzlo architektury historických českých měst.
Společnost Microsoft zároveň posílila komunikační tým: Markéta Kuklová nastoupila do pozice PR consultant se zaměřením na korporátní komunikaci a na produktovou komunikaci se soustředí Jana Vávrová. Markéta Kuklová do Microsoftu přináší dlouholeté zkušenosti z oblasti marketingu a komunikace, které postupně získávala ve vedoucích marketingových pozicích ve společnostech IXOS Software, Tiscali Telekomunikace ČR a naposledy jako account manager ve společnosti CoLin. Jana Vávrová přichází z PR agentury Virklis, ve které působila více než tři roky na pozici account manager.

  • Našli jste v článku chybu?