Menu Zavřít

Michal Knapp, Roman Daneš

26. 7. 2010
Autor: Euro.cz

OVB Allfinanz mgr.

předseda a člen představenstva
Novým předsedou představenstva společnosti OVB Allfinanz se stal dosavadní člen představenstva Michal Knapp (38). Roman Daneš (47), ředitel vnitřní správy OVB Allfinanz, byl jmenován členem představenstva. Daneš vystřídal v představenstvu Detlefa Müllera, který v současné době vede společnost OVB v Chorvatsku. Třetím členem představenstva zůstává Mario Freis.
Michal Knapp začínal svoji kariéru u Creditanstalt Investment Company. Jako člen představenstva nebo dozorčích rad působil ve společnostech Credit Suisse Asset Management, Credit Suisse Life & Pensions či v Allianz pojišťovně. Byl též členem Etické komise UNIS (Asociace investičních podniků) a předsedou výboru pro důchodovou reformu CAP (Česká asociace pojišťoven). Je ženatý a má jednoho syna. Mezi jeho největší zájmy patří sport a literatura faktu.
Roman Daneš je absolventem Právnické fakulty UK a VŠE. Působil ve společnosti Impuls International, v Investiční společnosti EVBAK, byl generálním ředitelem Victoria pojišťovny či jednatelem firmy Hamburg-Mannheimer. Zastával post regionálního ředitele ve firmě IMG a před nástupem do OVB Allfinanz působil jako jednatel ve společnosti Efcon Consulting, dceři OVB Allfinanz.

  • Našli jste v článku chybu?