Menu Zavřít

MUŽSKÉ VELENÍ

13. 8. 2001
Autor: Euro.cz

Expert & Partner engineering

PRAHA – Společnost Expert & Partner engineering rozšířila řady svých pracovníků o Johna Mohra, který obsadil funkci finančního ředitele.

Dále se tým rozrostl o Michala Víška (32), který se na pozici sales team directora bude zaměřovat na posílení a restrukturalizaci obchodních týmů, a Hynka Krátkého (38), jenž se bude na pozici human resources directora soustřeďovat na zkvalitnění oblasti lidských zdrojů a vzdělávání. Pravou rukou finančního ředitele se stal financial controller Pavel Cesnek (28).

Víšek vystudoval Elektrotechnickou fakultu Českého vysokého učení technického v Praze a dále úspěšně absolvoval studium MBA (The Manchester Metropolitan University & PIBS). Od roku 1992 do roku 1999 působil v EPE nejdříve dva roky jako projektový manažer, posléze ve funkci ředitele divize.

V roce 1999 odešel na jazykové studium do Velké Británie, po návratu působil ve firmě SBT Praha.

Krátký vystudoval Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze, v současné době studuje při zaměstnání program MBA na Open University Business School. Pracoval nejprve ve školství a státní správě, v letech 1997 až 2000 působil v Českém Telecomu v útvaru lidských zdrojů. V letech 1998 až 2000 zastával funkci manažera pro lidské zdroje v podnikatelské jednotce služeb profesionálních sítí.

Cesnek vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze na Fakultě financí a účetnictví. Od roku 1996 do roku 1997 působil v Citibank na pozici bankovní účetní v backoffice dealing department.

MMF24

V září 1997 nastoupil do auditorské společnosti Deloitte & Touche jako asistent auditora, po necelých dvou letech byl jmenován do funkce audit senior, kterou vykonával do února 2001. Odpovídal za řízení auditů jednotlivých společností z oblasti bankovnictví, IT, retailu a výrobního průmyslu.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).