Menu Zavřít

Na český trh vstoupila Poštová banka

11. 3. 2010
Autor: profit

Na českém trhu začala působit slovenská Poštová banka, která tam patří k největším poskytovatelům spotřebitelského financování. První pobočka v Česku se zaměří zpočátku na firemní klientelu, později chce oslovit i fyzické osoby, domácnosti a živnostníky.

Autor: Profit

EBF24

Banka má desítky klientů z řad českých firem, které doposud obsluhovala z bratislavské centrály. „Právě pro tyto klienty jsme otevřeli pražskou pobočku a řekli jsme si, že jim chceme být blíže,“ uvedl ředitel pražské pobočky Patrik Chovanec. Banka jim nabídne i další služby, které jim z Bratislavy dosud neposkytovala.

Postupně chce banka oslovit i tzv. retailové klienty. „Ještě letos bychom rádi měli konkrétní distribuční kanál a způsoby, jak do retailu vstoupit. Vzhledem k tomu, že tento trh je v ČR velmi nasycený, nabídneme retailu standardní bankovní produkty jako spořicí účty, termínované vklady nebo depozitní úložky na peněžním trhu,“ uvedl Chovanec. Banka se podle něj bude na trhu prezentovat především vysoce konkurenčními úrokovými sazbami a individuálním přístupem ke klientům

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).