Menu Zavřít

Nadnárodní šéf

9. 7. 2002
Autor: Euro.cz

Michael Al-Nassir

PRAHA (tpk) - Personálně poradenská společnost Pedersen & Partners, specializující se na pozice vrcholového managementu v regionu střední a východní Evropy, informovala, že se dnem 1. července tohoto roku stal jedním ze společníků firmy Michael Al-Nassir (37). Ten u firmy povede oddělení Technology Practice a zároveň zaujme pozici ředitele pro Českou republiku.
Nový partner vystudoval britskou univerzitu Polytechnic of Central London (nyní Westeminsterská univerzita) a poté působil šest let jako konzultant pro strategii v oblasti informačních technologií. V personálním poradenství přitom pracuje již od roku 1996, kdy vedl Technology Practice ve společnosti Accord Group v regionu střední a východní Evropy.
Michael Al-Nassir je ženatý a jeho rodinné zázemí má česko-britsko-irácké kořeny. Hovoří plynně anglicky, česky, francouzsky a velmi dobře se dorozumí polsky.
Společnost Pedersen & Partners má v současné době stálé zastoupení v Praze, Varšavě, Budapešti, Bukurešti, Sofii a v Moskvě. Kromě jmenovaných, má však firma zkušenosti i v zemích, jako jsou Slovensko, Ukrajina, Turecko, Chorvatsko, Jugoslávie či Pobaltí.

  • Našli jste v článku chybu?