Menu Zavřít

Návrat po sedmi letech

27. 2. 2007
Autor: Euro.cz

Hewlett-Packard

WT100

Do firmy Hewlett-Packard nastoupil Luboš Liška (43). Bude zde pracovat v pozici solution architect v divizi HP Consulting & Integration a byl pověřen řízením týmu pro informační bezpečnost. Ve své nové funkci bude zodpovědný za identifikaci a rozvoj obchodních příležitostí, za prodejní podporu a za řízení dodávek služeb v oblasti zabezpečení informačních systémů.
Luboš Liška působil v Hewlett-Packardu už jednou, od roku 1992 jako specialista servisního oddělení Digital Equipment a následně jako konzultant pro informační bezpečnost. V letech 2000 až 2004 pracoval jako senior manager oddělení Řízení informačních rizik (IRM) KPMG. Poté byl až do svého návratu do Hewlett-Packardu regionálním manažerem informační bezpečnosti ve společnosti DHL se zodpovědností za Evropu, Střední východ a Afriku.
Liška vystudoval Elektrotechnickou fakultu ČVUT v Praze, obor technická kybernetika, je držitelem certifikace CISA (certifikovaný auditor informačních systémů). Ve volném čase jezdí na horském kole a hraje golf.

  • Našli jste v článku chybu?