Menu Zavřít

Nejen reforma

7. 1. 2008
Autor: Euro.cz

Hlavní téma letošního prvního čísla se tradičně věnuje změnám, které podnikatele čekají v novém roce.

Zdaleka nejde jen o vládní reformu.

Mimo jiné hned navazujeme na loňský rok, kdy jsme přinesli zatím rekordní množství vlastních objevů – tedy informací, které Profit zveřejnil jako první nebo jediný z tuzemských médií. Vaší pozornosti doporučuji především novinku týkající se povinného zveřejňování údajů o firmě na internetových stránkách. Zatím prakticky neznámou povinnost obsahuje novela obchodního zákoníku, která začne být účinná od letošního března. Podrobněji než jiná média jsme se podívali též na změny zákoníku práce, přinášíme také nejaktuálnější přehled chystaných dálnic.

Novinky Profitu vám představíme, tak jako vloni, postupně v průběhu celého roku. Pozitivní ohlasy dosavadních i mnoha nových čtenářů nás zavazují, abychom nejoblíbenějším rubrikám věnovali ještě více prostoru a vhodně je doplňovali o další kvalitní texty.

WT100

V prvním čísle startuje nový seriál o slavných českých značkách, reagující na vaši zálibu v historických ohlédnutích. Podobně jako v oblíbeném seriálu o „chátrajících pokladech“ ale nepůjde jen o vzpomínání – řada nyní nevyužívaných značek totiž možná čeká právě na vás!

Petr Kučera šéfredaktor

  • Našli jste v článku chybu?