Menu Zavřít

Netflix a další streamovací služby na příští týden: Nová řada Terapie pravdou, polská Spravedlnost a návrat úspěšného právníka

13. 10. 2024
Doba čtení: 2 minuty
Autor: Apple TV+

Netflix a Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací platformy. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info. A co si tedy na Netflixu, HBO Max a ostatních platformách pustit v týdnu od 14. října?

Advokát

Adaptace knižní série Michaela Connellyho pokračuje zpracováním jejího pátého dílu jménem Bohové viny. Elitní advokát Mickey Haller (Manuel García-Rulfo), který se prohání svým lincolnem, bude v nové řadě čelit několika problémům. Musí se vypořádat s návratem své exmanželky Maggie (Neve Campbell) a zároveň řeší celou radu zapeklitých soudních případů. A jakmile jeden případ přeroste v osobní záležitost, musí se Mickey rozhodnout, zda skryje své osobní emoce, nebo ho bude řešit podle právnické etiky. 

Další díly Advokáta uvidíme na Netflixu od 15. října. Zdroj: YouTube.com

Spravedlnost

Polský herec Olaf Lubaszenko se v našich končinách nejvíce proslavil filmem Je třeba zabít Sekala, za který získal Českého lva, a také původním seriálem Zaklínač. Nyní jej uvidíme v hlavní roli ve filmu Spravedlnost, jenž nás vezme do Polska krátce po pádu komunismu. Devadesátky v Polsku byly podobně divoké jako v Česku, proto když dojde k násilnému přepadení banky, s nímž si policie neví rady, je z předčasného důchodu povolán detektiv (v podání Lubaszenka), který jí má pomoci celý případ vyřešit – a tím tak napravit vlastní reputaci. Zvykne si na nové metody, jež policie u našich severních sousedů po revoluci zavádí?

CIF24

Spravedlnost na Netflix dorazí 16. října. Zdroj: YouTube.com

9–1–1

Nejlepší záchranáři z L. A. se vrací v další sérii svých akcí. 9–1–1 tentokrát nabídne kolizi v leteckém prostoru, takzvané včelí tornádo, ale také několik osobních problémů ústředních hrdinů. Athena Grant (Angela Bassett) a Bobby Nash (Peter Krause) budou stavět nový dům poté, co jejich původní shořel, zatímco městská zástupkyně Ortiz (Veronica Falcón) kandiduje na starostku.

Hasičský seriál bude pokračovat na Disney+ od 17. října. Zdroj: YouTube.com

Bratři

Režisér Max Barbakow se v Hollywoodu prosadil komedií Palm Springs, ve které si pohrál s časovou smyčkou. Nyní se pustil do další komedie, a sice akční, přičemž do hlavních rolí obsadil ranaře Joshe Brolina a trpaslíka Petera Dinklage. Ti jsou i vzdor nepříliš velké podobnosti dvojčata, která se věnují loupežím. Problém však nastane, když se jeden z nich rozhodne hodit zločinecký život za hlavu, zatímco druhý v něm hodlá pokračovat. Tím je zaděláno na jedno velké dobrodružství, na jehož konci je oba dost možná čeká nový život…

Brolin a Dinklage dorazí se svou novinkou na Amazon Prime Video 17. října. Zdroj: YouTube.com

Terapie pravdou

Jeden z nejlepších seriálů z produkce Applu pokračuje druhou sérií. Terapeut Jimmy (Jason Segel) se, zdá se, konečně vyrovnal se smrtí své manželky a může s dcerou Alice (Lukita Maxwell) žít normální život. Začne proto znovu randit, což má ovšem za následek to, že se mu život opět sype pod rukama. Jeho kolega Paul (Harrison Ford) mu chce pomoct, sám má ale svých problémů taktéž poměrně dost. Jejich pohodový život proto znovu dostane několik karambolů. Jak si s nimi dva lidé, kteří by spíše měli řešit problémy ostatních, poradí?

Harrison Ford se na Apple TV+ vrátí 16. října. Zdroj: YouTube.com
  • Našli jste v článku chybu?