Menu Zavřít

NOVÉ PRODUKTY A LEPŠÍ SLUŽBY

4. 10. 2001
Autor: Euro.cz

Union pojišťovna

PRAHA – Finanční skupina Union Group jmenovala 4. června generálním ředitelem a předsedou představenstva Union pojišťovny Igora Valtra. Hlavním úkolem nového ředitele bude rozvíjet podnikání pojišťovny v oblasti neživotního pojištění, přičemž ústav by měl výrazně prohloubit svoji celorepublikovou působnost.

MMF24

Dvaapadesátiletý Igor Valtr, absolvent VUT Brno, pracuje v pojišťovnictví v řídících funkcích zhruba dvacet let. V letech 1991 až 1998 byl náměstkem generálního ředitele a členem představenstva České pojišťov–ny. Působil rovněž ve statutárních orgánech Československé obchodní banky, Českých aerolinií a dalších významných firem.

Union pojišťovna by pod jeho vedením měla výrazně rozšířit počet svých klientů a zajistit provázání produktů s další nabídkou v rámci Union Group. „Především bychom se měli vzájemně doplňovat s pojišťovnou Winterthur, která úzce spolupracuje s Union bankou, a nabízet s nimi kompletní balíček služeb. Zaměříme se zejména na pojištění domácností, budov, motorových vozidel, ale i pojištění velkých rizik a hodláme přinést i nové produkty, například pojištění právní ochrany nebo pojištění garance. Klientům chceme rovněž nabídnout komunikaci přes internet, uvedl Valtr.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).