Menu Zavřít

Nový hit HBO zkrátí čekání na Hru o trůny

21. 6. 2016
Autor: HBO

Každoročně trápí fanoušky populárního seriálu Hra o trůny nekonečná doba před uvedením další série. Divákům by ji měl zpříjemnit jiný seriálový hit. HBO chystá na říjen uvedení ambiciózního seriálu Westworld.

Seriál Westworld vychází ze stejnojmenného filmu z roku 1973, který napsal a zrežíroval známý americký spisovatel Michael Crichton, kromě jiného autor Jurského parku. Snímek s prvky sci-fi a westernu s Yulem Brynnerem v hlavní roli pojednává o futuristickém zábavním parku, v němž dojde k poruše robotů, kteří začnou vraždit návštěvníky.

Od devadesátých let minulého století se jednalo o natočení nové verze filmu, z úmyslu studia Warner Bros. ale nakonec sešlo. Až v roce 2013 se začal v produkci HBO chystat televizní seriál, který měl být původně uveden už loni, nakonec se však jeho výroba natáhla a premiérový díl diváci uvidí letos v říjnu.

Pod seriálem jsou podepsána samá velká jména. Produkci obstarávají J. J. Abrams (Star Wars, Star Trek) či Jonathan Nolan (Temný rytíř, Interstellar). V hlavních rolích se představí Ed Harris, Anthony Hopkins či James Marsden.


Čtěte dále o Hře o trůny:

ebf - tip - debata

Kdo zemře ve Hře o trůny? Napoví algoritmus

20 milionů dolarů, tolik bude stát oprava Hry o trůny na Kickstarteru

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).