Menu Zavřít

Od domů k bytům

19. 9. 2003
Autor: Euro.cz

Central Group

PRAHA (men) - Developerská společnost Central Group nabízí více než dva tisíce nových bytů v pěti lokalitách v Praze. Největšími projekty jsou Nové Zahradní Město v Praze 10 a Prosecké centrum v Praze 9. Byty již společnost staví také v Suchdole, Horních Měcholopech a ve Vršovicích. Výstavba bude zahájena příští rok a podle plánu by měla být dokončena během roku 2005. K dispozici budou levnější byty i luxusní mezonety.
Nové Zahradní Město v Praze 10 představuje se svými dvanácti sty byty největší porevoluční rezidenční projekt v České republice. Ceny nových zděných bytů se v této lokalitě pohybují od necelých 800 tisíc korun. Zájemcům stačí mít ke koupi jen na první zálohu ve výši deset procent ceny a zbytek je možné financovat z úvěru, starším bytem na protiúčet nebo z vlastních zdrojů až po dokončení a předání bytu.
Společnost Central Group působí na českém trhu od roku 1994. Prodeje bytů, domů a parcel přesáhly v minulé roce dvě miliardy korun a firma vykázala zisk ve výši 157 milionů korun. V čele společnosti stojí její zakladatel Dušan Kunovský.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).