Menu Zavřít

Ostrava láká

19. 1. 2007
Autor: Euro.cz

MaMaison Hotels

WT100

MaMaison Hotels & Apartments, hotelová divize developerské a investiční společnosti Orco Property Group, plánuje v letošním roce další fázi rekonstrukce luxusního čtyřhvězdičkového hotelu Imperial v Ostravě. Ubytovací zařízení má společnost ve svém portfoliu šestým rokem. Od roku 2001 investovala do jeho modernizace a rozšíření částku přesahující dva miliony eur. Ve druhé fázi rekonstrukce chce majitel navýšit kapacitu hotelu ze 155 na 163 pokojů, přičemž stavební práce by měly být dokončeny na jaře příštího roku.
Obsazenost hotelu Imperial přesahuje šedesát procent. Čtvrtina klientely připadá na Čechy, zbytek tvoří hosté z celého světa, zejména z evropských zemí, Koreje, Středního východu a USA.
Orco není jediným developerem, jenž na severní Moravě investuje do ubytovacích zařízení vyšší kvality. V Ostravě chce luxusní hotel postavit také česko-irská developerská společnost Red Group a pražská firma Ostravice Development plánuje v podbeskydské Ostravici vybudovat hotel pro čtyři stovky návštěvníků s kongresovým centrem. Zvýšený zájem o severomoravský region vyvolala výstavba automobilky Hyundai a příchod dalších zahraničních investorů.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).