Menu Zavřít

Pekárna Praktika

28. 11. 2016
Autor: Euro.cz

Bezpochyby nejlepší kváskový chléb v Praze prodává pekárna Praktika.

Koupit si ho můžete i v sobotu dopoledne na Kulaťáku. Praktika peče z mouky mleté na kameni hned několik druhů chleba, které jsou vždy označeny procentem a surovinou dodávající tomu konkrétnímu chlebu charakter. Koupit si tak můžete špaldu 33,33 procenta s lehce ořechovou chutí, žito 33,33 procenta s typickou žitnou kyselostí, o něco zemitější pohanku 11,11 procenta, kukuřici 15,5 procenta připomínající polentu nebo stoprocentní žitný chléb. Praktika se ale neomezuje jen na chléb, koupíte tu také neuvěřitelně dobré croissanty (třeba s ořechovou náplní) nebo voňavé vláčné skořicovníky.

  • Našli jste v článku chybu?