Menu Zavřít

Petr Kopecký

7. 10. 2008
Autor: Euro.cz

Generali Pojišťovna

generální ředitel

WT100

Generali Pojišťovna má od začátku října nového generálního ředitele. Stal se jím Petr Kopecký (38), který do Generali přišel z funkce náměstka pro obchod retailu České pojišťovny. Po získání potřebných souhlasů regulátora bude Kopecký nominován rovněž do funkce člena představenstva Generali.
Dosavadní generální ředitel pojišťovny Štefan Tillinger (38) se stal členem představenstva České pojišťovny a zároveň byl k 1. říjnu jmenován náměstkem České pojišťovny pro retail se zodpovědností za obchod, produkty a marketing. Tillinger zůstává v představenstvu Generali Pojišťovny a v nejbližší době bude navržen do funkce předsedy představenstva.
Kopecký přišel do České pojišťovny před pěti lety z pozice ředitele divize Telekomunikací a finančních služeb u společnosti LogicaCMG. Předtím získával zkušenosti jako generální ředitel reklamní agentury MARK/BBDO a ředitel klientského servisu v agentuře McCann-Erickson.
V České pojišťovně pracoval od roku 2003 jako náměstek pro obchod a marketing, později jako náměstek pro obchod retailu. Petr Kopecký je ženatý a má syna.

  • Našli jste v článku chybu?