Menu Zavřít

PODNIKY TENTO TÝDEN

24. 10. 2001
Autor: Euro.cz

24. srpna – Společnost ČKD Trakce, jejíž řádná valná hromada začne v devět hodin v Kongresovém sále budovy ČKD Praha Holdingu v Praze, má na programu informace představenstva o zásadních záměrech na následující období a snížení základního jmění z 541,127 na 216,451 milionu korun.

ebf - tip - debata

25. srpna – Akcionáři Středočeské energetické se sejdou v deset hodin v hotelu Olšanka v Praze. Na své řádné valné hromadě mají projednat návrh na rozdělení zisku za rok 1999, včetně výplaty dividend a tantiém a přídělu do jednotlivých fondů, žádost o udělení souhlasu k převodu akcií na jméno a schválit výši sponzorských darů.

  1. Řádná valná hromada Jihočeských pivovarů bude zahájena v jedenáct hodin v prostorách pivovaru Samson v Českých Budějovicích.
  1. Na řádné valné hromadě Zbrojovky Brno, konané od deseti hodin v brněnském sídle společnosti, mají akcionáři rozhodnout o snížení základního jmění z dosavadních 460,825 na 330,258 milionu korun, jmenovitá hodnota akcií se sníží ze 600 na 430 korun.
  1. Mimořádná valná hromada akciové společnosti AssiDomän Sepap se sejde v deset hodin v sídle společnosti ve Štětí a má projednat změnu stanov a změny ve statutárních orgánech.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).