Menu Zavřít

Pokračuje se

5. 12. 2002
Autor: Euro.cz

Sportovní túra

První ročník Ceo Nokia golf tour 2002 ukázal, že je na našich greenech prostor pro dlouhodobé měření sil hráčů z řad ředitelů a manažerů společností. Také páteční termíny a kombinace hřišť z okolí Prahy potvrdily předpoklad pořadatelské společnosti Czech Golf Production, že právě tento koncept je funkční.
„Sportovní charakter, pohodová atmosféra a spousta zlepšených výkonů hráčů v průběhu celého roku. To nás přesvědčilo v letošním roce. Potvrzujeme zájem i nadále v partnerství pokračovat v roce 2003 a podporovat myšlenku chápání golfu jako sportu. Obdobná golfová túra v letošním roce u nás prostě nebyla,“ hodnotí Petr Hošek, marketingový ředitel společnosti Nokia.
„Na příští rok jsme připravili několik novinek v hracím systému, mimo již standardních pátků, závěrečného předání cen v Ambiente a tradičního sportovního charakteru túry - do HCP 24 opět na rány, tři hlavní dlouhodobé soutěže – na rány, na stablefordové body a soutěž týmů. Vrátíme se k původní myšlence střídání „pražských“ mistrovských hřišť Karlštejna a Konopiště,“ popisuje Ladislav Bien z pořadatelské společnosti Czech Golf Production a pokračuje, „v příštím roce se budeme těšit na skvělé výkony hráčů na turnajích, s malou úpravou názvu, Nokia ceo golf tour 2003.“

Termíny NOKIA CEO GOLF TOUR 2003

MMF24

Květen 16. Konopiště
Červen 20. Karlštejn
Červenec 18. Konopiště
Srpen 1. Karlštejn
Srpen 29. Konopiště
Září 12. Karlštejn

Září 25. Ambiente

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).