Menu Zavřít

Pokračuje se

5. 12. 2002
Autor: Euro.cz

Sportovní túra

První ročník Ceo Nokia golf tour 2002 ukázal, že je na našich greenech prostor pro dlouhodobé měření sil hráčů z řad ředitelů a manažerů společností. Také páteční termíny a kombinace hřišť z okolí Prahy potvrdily předpoklad pořadatelské společnosti Czech Golf Production, že právě tento koncept je funkční.
„Sportovní charakter, pohodová atmosféra a spousta zlepšených výkonů hráčů v průběhu celého roku. To nás přesvědčilo v letošním roce. Potvrzujeme zájem i nadále v partnerství pokračovat v roce 2003 a podporovat myšlenku chápání golfu jako sportu. Obdobná golfová túra v letošním roce u nás prostě nebyla,“ hodnotí Petr Hošek, marketingový ředitel společnosti Nokia.
„Na příští rok jsme připravili několik novinek v hracím systému, mimo již standardních pátků, závěrečného předání cen v Ambiente a tradičního sportovního charakteru túry - do HCP 24 opět na rány, tři hlavní dlouhodobé soutěže – na rány, na stablefordové body a soutěž týmů. Vrátíme se k původní myšlence střídání „pražských“ mistrovských hřišť Karlštejna a Konopiště,“ popisuje Ladislav Bien z pořadatelské společnosti Czech Golf Production a pokračuje, „v příštím roce se budeme těšit na skvělé výkony hráčů na turnajích, s malou úpravou názvu, Nokia ceo golf tour 2003.“

Termíny NOKIA CEO GOLF TOUR 2003

ebf - tip - debata

Květen 16. Konopiště
Červen 20. Karlštejn
Červenec 18. Konopiště
Srpen 1. Karlštejn
Srpen 29. Konopiště
Září 12. Karlštejn

Září 25. Ambiente

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).