Menu Zavřít

Portál na míru

10. 12. 2004
Autor: Euro.cz

Ministerstvo financí

CIF24

PRAHA (hat, bor) - Ministerstvo financí uvede začátkem příštího roku do provozu novou verzi svých internetových stránek. Externí návštěvník zaznamená především změnu jejich vzhledu a zcela přepracovanou strukturu.
Internetová prezentace bude poskytovat jednotlivým skupinám uživatelů informace šité na míru, úředníkům však nový systém práci spíše přidá, neboť do přípravy jeho obsahu bude zapojeno mnohem více zaměstnanců úřadu.
Pro realizaci záměru si ministerstvo vybralo společnost Internet Projekt, která nabídla implementaci publikačního systému RedDot. Výběrového řízení se zúčastnilo celkem patnáct firem. Internet Projekt nabídla nejvýhodnější cenu s přihlédnutím k odbornému zázemí a zkušenostem s implementací obdobných projektů. Ministerstvo firmě zaplatí 7,6 milionu korun. „Jedná se o jednu z největších implementací publikačních systémů v České republice,“ konstatoval Štěpán Binko, generální ředitel Internet Projekt, „projekt byl náročný a zahrnoval například zavedení složitých schvalovacích procesů nebo integraci s dalšími aplikacemi či prostředím MS Office. Součástí dodávky je i převod obsahu původní prezentace do nových struktur systému RedDot.“

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).