Menu Zavřít

POSÍLENÍ PARTNERŮ

27. 7. 2001
Autor: Euro.cz

PWC

PRAHA – Společnost PricewaterhouseCoopers (PWC) oznámila jmenování tří nových partnerů pro Českou republiku. Dva z nich byli do této pozice nově povýšeni, jeden pak přešel do české kanceláře PWC z Rumunska. Richard Addison a Thomas Linder se stali novými partnery oddělení auditorských a poradenských služeb pro podnikání a Antoni Tur–czynowicz je novým partnerem v oddělení daňových a právních služeb.

Addison (38) nastoupil do firmy PWC roku 1986 v Jižní Africe. Roku 1990 byl přeložen do Londýna a v roce 1995 přešel do PricewaterhouseCoopers pro střední a východní Evropu. Nejdříve působil na Slovensku a od konce roku 1998 v Rumunsku.

Je certifikovaným účetním v Jižní Africe, má bakalářský titul v oboru obchodu a je absolventem postgraduálního studia účetnictví na Univerzitě Natal v Jižní Africe. Původem je Jihoafričan a po sňatku získal také portugalské občanství. Má rok a půl starou dcerku. Ve volném čase sjíždí divoké vody na kajaku, lyžuje a vaří.

ebf - tip - debata

Linder (35) zahájil svoji kariéru u PWC v roce 1987 a v České republice působí od roku 1997. Má bakalářský titul z účetnictví a historie a kvalifikaci certifikovaného veřejného účetního. Je Američan a jeho manželka Jennifer byla původně učitelkou na základní škole, v současné době je však v České republice a pečuje o dvě malé dcery.

Turczynowicz (39) pracuje u PricewaterhouseCoopers od roku 1994. Nejdříve působil pět let v Polsku, před rokem přešel do ČR. Je Brit polského původu. Vazbu na rodnou zem si uchoval prostřednictvím své polské manželky Agaty, s níž má dvě dcery a syna. Volný čas tráví s rodinou. K jeho koníčkům patří hudba, film, fotbal a vaření.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).