Menu Zavřít

Posílili daně i komunikaci

2. 5. 2007
Autor: Euro.cz

bpv Braun Haškovcová

EBF24

Advokátní kancelář bpv Braun Haškovcová, sdružení advokátů, rozšiřuje svůj tým o dva nové členy.
Pozici daňového poradce přijal Luděk Hrubý (28), který bude mít na starosti zejména restrukturalizace, daňové dopady obchodních transakcí a daňové poradenství pro investory přicházející do České republiky.
Před svým nástupem do bpv Braun Haškovcová působil Hrubý v pozici daňového poradce a prokuristy ve firmě Ecovis Aspecta, kde se specializoval na daň z příjmů právnických osob a mezinárodní zdanění. Během své dosavadní praxe získal řadu cenných zkušeností při práci pro významné mezinárodní i tuzemské klienty. Daňovým poradcem a členem Komory daňových poradců je od roku 2002. Luděk Hrubý hovoří plynně anglicky. Mezi jeho koníčky patří squash a lyžování.
Další nově příchozí je Lucie Tománková, jež nastoupila do pozice communication a event manager. Před svým nástupem do bpv Braun Haškovcová pracovala při studiu Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy na částečný úvazek jako asistentka v Haarmann Hemmelrath & Partner Consulting. Tománková hovoří plynně německy a anglicky. K jejím zálibám patří různé sporty, cestování a média.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).